Laikku

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 22 kg)
Syntymäaika: 11/2015

27.10.2016
Laikku sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

18.9.2016
Nuori ja iloinen Laikku-poika muutti hoitoperheensä mukana Kuopioon ja etsii nyt kotia sieltä käsin.

Laikku on ystävällinen ja hyvin kiltti poika, mutta suhtautuu alkuun hiukan ujostellen vieraisiin ihmisiin. Varsinkin miehet ja lapset saavat Laikun alkuun ottamaan taka-askelia. Kunhan Laikun antaa rauhassa tulla tekemään tuttavuutta ja on itse rauhallinen, kostean kuonon voi pian tuntea poskella ja vieraalle annetaan muutama pusukin.

Laikulla on kaverina hoitopaikassa nuori narttukoira, jonka kanssa telmimistä Laikku rakastaa. Olisikin kovin mukavaa, jos Laikulla olisi kiva koirakaveri odottamassa uudessa kodissaan. Yksinolot koirakaverin kanssa sujuvat hyvin. Laikku ei ole tehnyt tuhoja ja elämä kerrostalossa on sujunut mallikkaasti pienen alkutotuttelun jälkeen. Laikku on lähes sisäsiisti, vahinkoja sattuu harvakseltaan ja poika osaa pyytää ulos, kun siltä tuntuu.

13.7.2016
Pidempään sairastellut Laikku sai vihdoin hoitopaikan Helsingistä.

13.3.2016
Laikku on ihmisrakas ja iloinen poika, joka ansaitsisi huippuhyvän kodin! Laikusta varttuu vielä varmasti oikea kulmakunnan komistus.

Laikku haluaisi jo kovasti oman kodin. Sellaisen, jossa sitä rakastetaan ehdoitta ja sitä opastetaan lempeästi kotikoiran tavoille. Reippaana poikana Laikku oppii varmasti nopeasti tarvittavat taidot, kun vain joku antaisi sille siihen mahdollisuuden.

Laikku on ihana poika, jonka elämän alkutaipale on ollut todella vaikea. Kun tapasimme pojan ensimmäistä kertaa, oli se vielä todella pieni pentu. Se oli kipeä ja laihassa kunnossa, emmekä uskoneet sen selviytyvän. Vaikka pentutalossa onkin lämmitetty koppi, ei se riittänyt lämmittämään tarpeeksi kaikkia pentuja. Laikku tärisi pakkasessa ja se otettiin takin sisään lämmittelemään, jotta sen olo helpottuisi hetkeksi. Kun Laikkua pidettiin sylissä, sen korvaan kuiskattiin: ’’Olethan reipas poika? Kun tervehdyt, etsitään yhdessä sinulle ikioma koti Suomesta.’’ Tämän lupauksen haluamme pitää ja nyt Laikku olisi ikänsä ja rokotustensa puolesta valmis muuttamaan Suomeen. Se teki oman osuutensa: vahvistui ja kasvoi. Nyt on meidän vuoromme. Laikku toivoo kotia, jossa sillä olisi turvallista kasvaa – sellaisen se kyllä ansaitsee.

Laikku on kovin seurallinen pentu, muttei kuitenkaan mikään ylivilkas koheltaja. Tietysti sillä on virtaa niin kuin pennuilla kuuluukin olla. Laikku nauttii kovasti ihmisten huomiosta ja rapsutukset ovat sen mielestä maailman paras juttu. Jos rapsuttajalla sattuu vielä olemaan herkkuja taskussaan, on se ihaninta mitä Laikku tietää.

Laikusta varmasti kuoriutuu reipas ja aktiivinen pentu uudessa kodissa. Uuden omistajan täytyy siis muistaa, että poikaa tarvitsee aktivoida tarpeeksi. Pennut kun tuppaavat keksiä itse tekemistä tylsällä hetkellä. Jos haluat mukavan lenkkikaverin, eikä sinulla mene sormi suuhun kasvavan pennun mahdollisten metkujen kanssa, saattaa Laikku olla juuri sinun koirasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.