Sima

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

30.6.2016
Sima sai kodin Helsingistä.

20.5.2016
Pikku-Sima lähti maailmalle ja opettelee kotikoiran elämää hoitopaikassaan Somerolla.

 

22.4.2016
Sima ei ainakaan häviä siskoilleen suloisuudessaan ja liikuttavuudessaan. Tämän nöpönenäisen tytön haluaisi vain sulkea syliinsä ja viedä mukanaan.

Siskokset Sati, Simba ja Sima löydettiin talvella jätekasan keskeltä, minne joku oli kolmikon välinpitämättömästi hylännyt. Onneksi Olga tarjosi pennuille turvapaikan ja nyt iloiset natiaiset ovat valmiita aloittamaan uuden elämän Suomessa.

Sima on iloinen ja ystävällinen pentu, jonka pieni häntä alkaa heti väpättää, kun se huomaa saaneensa vieraita. Hyväntuulisena tyttö nostelee etutassujansa vasten jalkoja ja yrittää saada itsensä huomatuksi. Ja eihän Simaa voi olla huomaamatta. Tytöllä on niin liikuttava katse ja olemus, että siinä tarhakävijän kuin tarhakävijän polvet notkuu ihastuksesta. Vaikka sylissä oleminen ei selvästikään ihan niin tuttua hommaa Simalle ole, rentoutuu se rapsutusten aikana ja näyttää viihtyvän erinomaisesti lämpimässä halauksessa.

Olgalla pentujen asumuksena toimii ulkotarha, joten kotikoiran elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys ja yksin oleminen vaativat harjoitusta, joten Sima haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja motivaatiota pienen pennun sopeuttamiseen. Tehty työ ei taatusti mene hukkaan, sillä palkintona on pienen koiratytön ikuinen ystävyys!

Viipurin koirat - Sima 3.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.