Chapa

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2015

20.11.2016
Chapa-poika muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle. Chapa on vielä toipilas, mutta uusi omistaja huolehtii pojan jatkohoidosta. Pikaista paranemista ihanalle Chapalle ja onnea uuteen kotiin <3

31.10.2016
Chapa sairastaa, ja kodinetsintä on toistaiseksi keskeytetty. Tähän mennessä vastaanotetut hakemukset huomioidaan siinä vaiheessa kun Chapa tervehtyy ja on valmis adoptoitavaksi.

Chapa ei palele enää Viipurin syksyssä, vaan muutti Suomeen ja odottaa yhteydenottoja hoitopaikassa Uudellamaalla.

Kesällä Irina sai hoiviinsa pienen spanielin, joka hylättiin venäläisestä kodista perheen muuton vuoksi. Vaikea kuvitella miksi tästä koirasta on moisesta syystä luovuttu, niin mukava ja ihmisrakas kaveri Chapa on! Irinan mukaan Chapa on rodultaan venäjänspanieli.

Tarhaympäristö oli kotielämään tottuneelle Chapalle järkytys, ja se ilahtui aina kovasti saadessaan aitaukseensa ihmisvieraita. Pikkuinen koira painautui kainaloon hakemaan rapsutuksia ja selvästi toivoi että ihmiset ottaisivat sen mukaansa, pois tarhalta. Syksyn kylmetessä Chapa sairastui flunssaan, joka valitettavasti usein vaivaa tarhakoiria kostealla ja kylmällä ilmalla. Yskäinen ja voipunut poika ei kuitenkaan joutunut potemaan tarhalla, sillä onneksi Suomessa asuu suurisydämisiä koirien ystäviä jotka ottivat Chapan luokseen toipumaan. Nyt Chapa saa paranella oloaan hoitopaikassa, ja odottelee siellä sitä ikiomaa omistajaansa.

Kotihoitaja kertoo Chapan kuulumisia:

Pikkuinen Chapa-poika saapui meille kotihoitoon lokakuun lopussa. Poika vaikuttaa oikein mukavalta ja ihmisiä rakastavalta. Mielellään tulee kylkeen kiinni silityksiä hakemaan ja pikkukuonollaan pukkaisee varovasti kättä, jos rapsutus lakkaa.

Chapan iäksi on arvioitu vuoden verran ja se on kooltaan noin 40 cm korkea ja tällä hetkellä turhankin hoikassa kunnossa, noin 10-kiloinen. Pojalle täytyy saada hyvällä ruualla hieman lisää massaa hoikkaan varteen. Onneksi ruoka näyttääkin maistuvan, vaikka Chapa on tällä hetkellä vielä toipilaana yskästä.

Sijaiskodissaan Chapa lepäilee lämpöisessä huoneessa ja uni pojalle näyttää maistuvankin pehmeällä pedillä. Mielenkiinnolla odotamme millainen vauhtihirmu Chapasta vielä kuoriutuukaan parantumisen jälkeen :) Chapa vaikuttaa reippaalta koirapojalta. Uuteen sijaiskotiin tutustumisessa oli nähtävissä lähinnä suurta uteliaisuutta ja poika viipottikin rohkeasti arkailematta kaikki huoneet läpi. Ulkona ollaan käyty kaikki tarpeet tekemässä ja toistaiseksi vahinkoja sisälle ei ole sattunut. Selvää uteliasuutta on nähtävissä pitempienkin lenkkien tekoon.

Chapa odottaa yhteydenottoja pääkaupunkiseudun tuntumassa.

Chapan yhteyshenkilönä toimi Maija. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Maijaan yhteyttä sähköpostitse maija.sutela@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.