Elli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

27.2.2017
Ellin kuulumisia omasta kodista:

”Elli viihtyy aktiivisesti juoksemassa koirakavereiden kanssa läheisissä koirapuistoissa sekä nauttii läheisessä metsässä lenkkeilystä.
Perheen lapsen ja muiden eläinten kanssa on alusta asti tullut toimeen upeasti ja luonteeltaan on hyvin leppoisa! Suunnitelmissa on aloittaa agility, sillä se olisi tälle ketterästi liikkuvalle neidille erinomainen harrastus."

3.11.2016
Elli muutti Mikkeliin.

22.9.2016
Elli on kaunis tyttö, jonka suloiset nappisilmät katsovat kysyvästi: ''Olisitko sinä minun oma ihminen?''

Elli on reipas ja elämäniloinen pentu, joka odottaa innolla leikkejä oman ihmisensä kanssa Irinan tarhalla. Ellin menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta tarhavieraita tyttö rakastaa hurjasti joten eiköhän Ellillä ole pääosin vain hyviä kokemuksia ihmisistä.

Elli etsii kotia, jossa sitä opastetaan lempeästi kasvamaan hienoksi aikuiseksi koiraksi. Monet asiat vaativat alkuun varmasti harjoittelua, kuten hihnakävely ja sisäsiisteys, mutta fiksuna tyttönä Elli oppii varmasti kotikoiran tavoille. Ellistä kasvanee keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa ja aktivointia päivittäin. Ellistä saakin varmasti innokkaan lenkkikaverin säähän kuin säähän! Haluatko päiviisi iloa ja ehdotonta rakkautta? Oletko valmis opettamaan Ellille kotikoirana elämisen salat ja sitoutumaan ystävääsi ainakin seuraavaksi 10 vuodeksi? Jos vastasit kyllä, voi Elli olla juuri sinun elämästäsi puuttuva palanen.

Viipurin koirat - Elli 22.10.2016

Viipurin koirat - Pinja, Elli & Melina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.