Ylppö

Sukupuoli: uros
Koko: 40 cm, 15 kg (28.2.16)
Syntymäaika: 9/2015

13.4.2016
Ylppö sai oman kodin Loviisasta.

28.2.2016
Pieni Ylppö asustelee hoitopaikassaan Helsingissä ja odottaa innolla omaa kotia.

Ylppö on herttainen ja kovasti sylissä viihtyvä pikkukoira, josta tuskin aikuisenakaan kasvaa kovin suurta koiraa. Vaikka Ylppö on ainakin toistaiseksi kovinkin kiltti koira, taitaa sen rotuperimässä olla shar peita, joka on aika vahvaluonteinen rotu. Siksi on eduksi, jos Ylpön tulevalla omistajalla on ennestään kokemusta koirista. Ylpön hoitopaikassa on sekä kissoja, toisia koiria että lapsia, joiden kaikkien kanssa Ylppö pärjää hienosti.

11.2.2016
Ujo Ylppö matkasi kotihoitoon reipastumaan. Ylppöä pääsee tapaamaan Helsingissä.

19.1.2016
Ylppö ei ole mikään turha poika! Se on tomera pentu, joka rakastaa ihmisiä ja toisten pentujen kanssa painimista. Mikään ei silti voittaisi matkaa omaan kotiin!

Sisarkatraassa Ylppö, Roope ja Yitta  on rotuperimässä shar peita, joten niiden kasvattaminen vaatii omistajalta johdonmukaisuutta ja rotutuntemusta. Liekö se osasyynä siihen, että tämä suloinen pentue tuotiin kotioloista Irinan tarhalle odottamaan sen oikean ihmisen löytymistä.

Pentueen isoin ja tomerin on Ylppö, joka on valmis seuraamaan uskollisesti sitä, jolla on kärsivällisyyttä vilkkaan ja energisen pojan metkuille. Tarhassa se leikkii kahden isomman koiran kanssa, joten sisukkuutta tästä hurmurista löytyy. Ylppö kasvaa aikuisena keskikokoisen koiran mittoihin.

Ylppö ei arastele ihmisiä, vaan tulee uteliaana tekemään tuttavuutta. Ja katsomaan, olisiko vierailla herkkuja tarjolla! Tämä energiaa ja elämänmyönteisyyttä pursuava nuori herra tarvitsee kokeneen kodin, jossa ymmärretään tomeraa poikaa ja opetetaan sille kärsivällisesti kotikoiran tapoja. Olisiko sinulla tarjolla sellainen?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.