Kuura

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 62 cm)
Syntymäaika: 2/2015

4.7.2016
Kuura muutti omaan kotiin Espooseen.

20.6.2016
Valitettavasti upea Kuura joutuu etsimään itselleen uuden kodin, sillä kemiat perheen toisen koiran kanssa eivät ota toimiakseen.

7.5.2016
Komeampaa ja kauniimpaa koiraa ei heti kävele vastaan. Ystävällinen ja reipas Kuura etsii itselleen loppuelämän kotia pääkaupunkiseudulta käsin.

Komea Kuura päätyi alkuvuodesta Irinan luokse. Kuuran alkoholiongelmainen isäntä tai emäntä ei pojasta viitsinyt huolehtia ja se oli hyvin laihassa kunnossa tullessaan tarhalle. Kuukausien kuluessa Kuuran vointi kuitenkin koheni ja poika löysi elämänilonsa takaisin.

Kuura on nuori, hyvin ystävällinen ja iloinen poika. Vaikka eloa hoitopaikassa ei ole takana kuin muutama päivä, ulkoilee Kuura hihnassa kuin vanha tekijä. Muut kanssaliikkujat saavat mennä menojaan ja ihmisvilinässä Kuura lompsii hienosti vierellä kenestäkään sen suuremmin välittämättä. Joistain vastaantulevista koirista Kuura on selvästi vähän kiinnostunut, joistain ei. Toistaiseksi muut koirat ohitetaan kuitenkin hienosti eikä Kuura rähjää kellekään vaikka ohittava koira saattaisikin vähän räksyttää.

Nuoren koiran normaalia virtaa Kuurassa on ja se on hyvin leikkisä poika. Hoitopaikan toisen vanhemman uroksen kanssa Kuura tulee hyvin toimeen ja olisi valmis leikkipainiin ihan milloin vain. Kuura on päässyt tapaamaan muutamia tuttuja koiria puistoilun merkeissä eikä riemulla ole ollut rajoja. Poika osaisikin varmasti arvostaa iloista leikkikaveria tulevassa kodissaan. Sukupuolella ja iällä ei ole niinkään merkitystä, kunhan kaveri on sitä sorttia, että hermot kestävät nuoren ja innokkaan pojan riehumiset.

Tähän saakka Kuuran kanssa ollaan tehty lyhyitä yksinoloharjoituksia. Vaikka se mieluusti olisikin lähdössä mukaan, on se jäänyt sisälle nätisti odottamaan. Kuura on ollut sisäsiisti, mitä nyt yksi pissavahinko on käynyt.

Kuura on nuori ja aktiivinen poika, joten se etsii itselleen samanhenkistä kotia. Kuurasta voisi myös saada kivan kaverin johonkin koiramaiseen harrastukseen. Kuuran vanhemmista ei ole tietoa, mutta ulkonäöstä päätellen voi pojasta löytyä huskyn geenejä. Niin tai näin, Kuura on mahtava poika ja toivottavasti sitä arvostava ja loppuun saakka suurella sydämellä rakastava omistaja ilmaantuisi vielä.