Akira

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2016

13.11.2016
Akira muutti Pirkanmaalle ikiomaan kotiin huskytytön kaveriksi.

28.10.2016
Akira matkusti hoitopaikkaan Hämeenkyröön.

Akiran yhteyshenkilönä toimi Maija. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Maijaan yhteyttä sähköpostitse maija.sutela@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

4.10.2016
Voihan syvä huokaus. Akira on liikuttava pikkupoika, joka rakastaa ihmisiä koko sydämestään. Löytyisipä pian jostain koti, jonka ovet aukeaisivat Akiralle.

Akira ilmaantui kesän lopulla Irinan pihalle, jossa se eleli ulkoaitauksessa usean muun pennun kanssa. Hylättyjä pentuja on kuitenkin tullut jatkuvana virtana ja niinpä Akirankin matka jatkui koiratarhalle. Akiran asumuksena toimii tällä hetkellä häkki, jonka se jakaa muutaman muun pennun kanssa. Lokakuisena päivänä sadetta ja rakeita tulee niskaan ja koirat katoavat koppeihinsa pitämään sadetta. Pieni silmäpari kuitenkin tuikkii häkin kaltereiden välistä ja katselee ihmisiä toiveikkaana. Akira istuskelee mielellään sylissä lämmöstä ja ruoasta nauttien.

Akiran menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Se vaikuttaa kuitenkin reippaalta, ihmisrakkaalta ja sosiaaliselta pennulta, joten voisi varmasti soveltua kotiin kuin kotiin. Pääasia kuitenkin on, että kodin tarjoaminen on huolellisesti harkittu päätös. Uusia ja jännittäviä tilanteita tulee takuulla vielä vastaan eikä vastoinkäymisten edessä voi heittää hanskoja tiskiin. Akira haluaakin muuttaa vain sellaiseen kotiin, jossa sille annetaan aikaa sopeutua eikä vaadita liikoja. Paljon huolenpitoa ja rakkautta, riittävästi peruskoulutusta ja sopivasti liikuntaa niin Akirasta kasvaa varmasti upea aikuinen koirapoika!

Viipurin koirat - Akira 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.