Fiu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2014

13.7.2016
Fiu matkusti omaan kodiin Helsinkiin.

2.3.2016
Fiu on iloinen ja ihmisrakas nuori tyttö, joka asusteli paikallisen hotellin liepeillä. Syystä tai toisesta siitä haluttiin kuitenkin eroon ja päätepysäkki oli Irinan koiratarha.

Fiu päätyi Irinan tarhalle alkuvuodesta. Tarhaelämä ja pienessä sisähäkissä eläminen usean muun koiran kanssa on stressaavaa ja Fiu käykin vähän kierroksilla hetkittäin. Ohikulkevat ihmiset silloin tällöin ovat sen päivien ainoa valonpilkahdus, mutta kovin usein kellään tuskin on aikaa sen enempää tyttöä jäädä rapsuttelemaan. Niinpä Fiu päästääkin välillä sydäntäsärkevää vikinää, niin kovin se tahtoisi ihmisten luo. Päästessään ulos häkistään käytävälle hetkeksi jaloittelemaan rauhoittuu Fiu silminnähden. Se tepsuttelee rauhallisesti ihmisen luota toiselle ja katselee ympärilleen onnellisen näköisenä kaikesta siitä jakamattomasta huomiosta, jonka sai edes pieneksi hetkeksi itselleen.

Fiu vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta, luottavaiselta ja iloiselta koiralta, jonka ainoa toive on löytää oma ihminen. Tarkempia tietoja Fiun menneisyydestä meillä ei ole, joten uuden omistajan täytyy olla valmis sopeuttamaan Fiuta uuteen elämään ja sen mukanaan tuomiin ihmeellisyyksiin. Hihnassa käveleminen voi olla ihan uusi jutti Fiulle, samoin kuin sisäsiisteys ja yksin oleminenkin. Fiu on nuori tyttö ja se on arvioitu noin parivuotiaaksi.

Kuka huomaisi Fiun ja tarjoaisi sille kodin täynnä rakkautta, ihania metsälenkkejä ja paljon puuhailua oman ihmisen seurassa?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.