Viivi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 45 cm, n. 14 kg)
Syntymäaika: 8/2012

30.7.2016
Viivi löysi kodin Espoosta!

Viivi on suomalainen kodinvaihtaja, joka etsii huippuhyvää kotia Vihdistä käsin. Viivi rakastaa ihmisiä ja on reipas ja sosiaalinen tyttö.

Välillä yhdistyksen aktiiveille tarjotaan myös suomalaisia koiria, jotka joutuvat jostain syystä vaihtamaan kotia tai ovat lopetusuhan alla. Näitä koiria pyrimme auttamaan myös mahdollisuuksien mukaan. Viivi on tällainen koira, joka ilman aktiivimme apua olisi viety lopetettavaksi.

Viivi on ihana ja kiltti koira, mutta se osaa olla myös täpäkkä ja dramaattinen, jos jotkut asiat eivät häntä miellytä. Tämä on tyypillistä pinsereille, jollainen Viivikin on rodultaan.

Viivi pitää kovasti ihmisistä, niin tutuista kuin vieraistakin. Se haluaa kovasti huomiota ja nauttii ihmisten kanssa olemisesta. Viivi on asunut aikaisemmin lapsiperheessä. Viivi ei juurikaan hauku ja kerrostaloelämäkin on hänelle tuttua, mutta tällä hetkellä tyttö on hoidossa omakotitalossa.

Pääosin Viivi on tullut hyvin toimeen hoitoperheen koirien ja kissojen kanssa, joita on sekalainen seurakunta. Hoitoperheen isoin ja vanhin narttukoira on kuitenkin alkanut tuottamaan Viiville ongelmia. Yhteiselo tyttöjen välillä ei siis enää toimi ilman kitkaa, mikä on harmillista. Muiden koirien kanssa ongelmia ei ole.

Viivi on aktiivinen tyttö, jolle voisi sopia joku liikkunnallinen ja aivotyötä vaativa harrastus. Ei Viivi kuitenkaan mikään duracell ole, vaan se nauttii kovasti myös vieressä köllöttelystä.

Viivi etsii sitoutunutta omistajaa, sillä Viivi ei halua vaihtaa kotia enää kertaakaan. Viivillä saattaa esiintyä virtsankarkailua ja ruoka-aineallergiaa, joten uuden omistajan tulee varautua myös näihin. Viivi on tutkittu eläinlääkärissä perusteellisesti eikä erityisiä huolenaiheita ole löytynyt.