Mysti

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

28.12.2016
Mysti sai kodin Espoosta.

12.11.2016
Mikä suloinen silmäpari aitauksen raoista katseleekaan. Mysti on hurmaava kaunokainen ja luonteeltaakin ihana pusutyttö. Mysti haluaisi pian talven pakkasilta omaan kotiin!

Mysti sisaruksineen hylättiin emonsa Nevian kanssa Irinan tarhalle syksyllä. Pennut ovat nyt vahvistuneet ja kasvaneet sen verran, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen omat kodit ja ihmiset. Mystin sisaruksia ovat Mauski, Mathias ja Megan.

Mysti iloitsee jo kaukaa nähdessään lähestyvät ihmiset. Häntä heiluu ja tyttö hyörii ja pyörii häkissään. Pusuja satelee ja päästessään syliin on Mysti enemmän kuin onnessaan! Vähän korkeuksissa oleminen alkuun ihmetyttää, mutta jo pian huomio siirtyy ihmiseen ja sama pieni häntä alkaa taas vipattaa ja märkä kuono suikkimaan pusuja. Mysti vaikuttaakin oikein reippaalta, ihastuttavalta ja sosiaaliselta pennulta, jolla on varmasti valoisa tulevaisuus edessään - kunhan vain ankea tarhaympäristö vaihtuisi mahdollisimman pian rakastavaan ja turvalliseen kotiympäristöön.

Mystistä kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Emo Nevia on kooltaan noin 55-60 cm ja sen rotuperimässä saattaa olla hippunen saksanpaimenkoiraa. Oli miten oli, Mystistä kasvaa varmasti oikea kaunokainen aikuisena, kunhan sen hyvinvoinnista, liikunnasta ja peruskoulutuksesta huolehditaan. Pikkuinen Mysti haluaisi jo pian sanoa heipat kylmälle tarhalle, toivottavasti omaa kotia ei tarvitse odottaa liian kauaa.

Viipurin koirat - Mysti 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.