Taavi

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2003

12.6.2016
Taavi on kotona.

4.5.2016
Taavi pääsi pois tarhalta ja odottaa omaa kotia Pirkanmaalla. 

8.4.2016
Taavi on jo iäkäs koira, mutta sitä eivät vuodet ole hidastaneet! Ihmisrakas Taavi etsii eläkekotia, jossa se saisi vielä viettää viimeiset vuodet ihan ikioman ihmisensä kanssa.

Taavi tuotiin Irinan tarhalle talvella, kun siitä oli tullut liian vanha vahtikoiran tehtäviin. Taavi on aikaisemmin ollut tehdasalueen vahtikoira, jossa se on elänyt isossa koiralaumassa ja tullut hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Tämä vanha herra ansaitsisikin loppuelämäkseen ihan oikean kodin, jossa se saisi stressittömässä ympäristössä nauttia oikeasta kotikoiran elämästä.

On hyvin mahdollista, ettei Taavilla ole ikinä ollut ihan oikeaa omaa ihmistä. Taavi kaipaakin kovasti ihmisen seuraa ja rapsutuksia. Se painautuu ihan kiinni rapsuttajaansa ja pyrkii niin lähelle ihmistä kuin vain mahdollista.

Vaikka Taavi on jo vanha herra, on se silti ikäisekseen todella aktiivinen. Sen uuden omistajan tarvitsee tarjota koiralle tarpeeksi liikuntaa ja virikkeitä. Taavista saa varmasti vielä mukavan lenkkikaverin ja mitä uskollisimman ystävän. Taavi on selvästi älykäs koira, joka keksii tekemistä tylsän hetken yllättäessä, joten se tarvitsee myös ’’aivojumppaa’’.  Taavi soveltunee erinomaisesti ainoaksi koiraksi, mutta myös mukavan narttukoiran kaveriksi. Vaikka Taavi tulee pääsääntöisesti kaikkien koirien kanssa toimeen, ei sitä kuitenkaan varmuuden vuoksi luovuteta toisen uroksen kanssa samaan kotiin.

Taavi vaikuttaa ikäisekseen kohtuullisen hyväkuntoiselta. Eletty elämä on kuitenkin varmasti jättänyt siihen jälkensä, joten siihen tulee varautua, että odotettavissa voi olla mm. hampaiden hoidosta kuluja.

Jos haluat nähdä ilon ja vilpittömän rakkauden Taavin silmistä, sekä tarjota oikean loppuelämän kodin, voi Taavi olla juuri sinun koirasi. Toivomme todella Taavin saavan eläkekotinsa, ettei tämä hieno poika unohdu loppuelämäkseen tarhalle. Tarhalla eläminen on erityisen raskasta vanhoille koirille, sillä tarhaolosuhteissa ei vanhenevien koirien kolotuksia ja muita erityistarpeita pystytä huomioimaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.