Nessa

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2016

29.11.2016
Nessa jäi asumaan hoitopaikkaansa.

19.11.2016
Nessa-tyttö pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottelee ikiomaa kotia Vihdin seudulla.

Ensimmäiset päivät kotihoidossa ovat sujuneet hyvin, ja Nessa taitaa olla aika tyytyväinen tyttö kun pääsi pois kylmältä koiratarhalta. Nessa on opetellut hihnassa ulkoilua ja se sujuukin jo varsin hienosti. Ulkona kyllä riittää vielä ihmeteltävää, autot ja muut kulkijat ovat ihan uusia ilmiöitä tarhalta saapuneelle pennulle. Nessa omaksuu uusia asioita kuitenkin nopeasti: istu-käskykin on jo opittu! Nessan hoitoperheessä on lapsia, joiden kanssa tämä koiranpentu pärjää hyvin. Nessa on reipas ja puuhakas tyttö, joka on valmis muuttamaan omaan kotiin heti kun sopiva perhe löytyy.

9.11.2016
Nessa on iloinen ja reipas tirriäinen, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Oma koti olisi Nessalla toivelistalla ykkösenä - milloinhan sellainen mahtaa tytölle ilmaantua?

Nessa päätyi pienenä pentuna Irinan tarhalle sisarustensa Nooran, Nancyn ja Nevillen kanssa. Pentujen menneisyydestä meillä ei ole tarkempia tietoja, mutta kaikki sisarukset ovat sen verran ihmisrakkaita ja luottavaisia, että ne tuskin ovat joutuneet kokemaan kovia ihmisten osalta ennen joutumistaan tarhalle.

Nessan häntä heiluu ja silmistä paistaa puhdas ilo, kun tyttö näkee ihmisten saapuvan. Pienet tassut kurottelevat syliin, mutta kun tyttö nostetaan ylös iskeekin pienen pieni jännitys. Nessa on vielä vähän tottumaton sylissä istumiseen, ei mitään sen kummempaa. Tyttö tuskin on moiseen hellittelyyn saanut liiemmin tottua, ja oman ihmisen syli ja turvallinen kainalo olisikin sille iso juttu!

Nessa on sosiaalinen, ystävällinen ja reipas pennun alku. Koko maailma on vielä edessä, mutta paljon sitä tämä tyttö ei ole vielä kerinnyt näkemään. Pelottavia ja uusia asioita tulee vielä vastaan, mutta omistajan kannustuksella Nessasta kasvaa varmasti kelpo koirakansalainen. Nessa haluaisi löytää itselleen ihmisen, jonka elämässä olisi juuri tämän tytön mentävä aukko. Ihmisen, joka sitoutuu Nessaan koko sen loppuelämäksi eikä hylkää sitä enää koskaan.

Viipurin koirat - Nessa 16.11.2016

Viipurin koirat - Nancy, Nessa & Neville 9.11.2016

Viipurin koirat - Nessa 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.