Jonna

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

28.7.2016
Jonna muutti omaan kotiin.

18.6.2016
Sydämellinen Jonna ottaa iloisesti ja avoimesti kaikki vieraat vastaan. Kunpa tämä tyttö pääsisi pian omaan kotiin nauttimaan huomiosta!

Jonna ja Joel ovat sisarukset, jotka tuotiin Irinalle Svetogorskin kaupungista. Svetogorskin kaupunki on palkannut alueelleen kiertävän klinikan, joka sterilisoi kaduilla eläviä koiria - myös pentuja, vaikka niiden selviäminen sterilisoinnin jälkeen ilman hoitoa on heikkoa. Jonna ja Joel kuuluvat näihin pentuihin, jotka sterilisoitiin vain parin kuukauden ikäisinä. Paikallinen eläinsuojelija toimitti kuitenkin pennut Irinan kotiin operaation jälkeen, sillä juuri leikattujen pentujen jättäminen kadulle olisi ollut melkoisen ikävää. Merkkinä sterilisaatiosta molemmilta pennuilta on leikattu pala toisen korvan kärjestä.

Jonna on elämäniloinen ja reipas pentu, aivan ihana touhottaja. Se hyppii ja loikkii pitkillä koivillaan ympäri Irinan pihaa kuin laitumelle laskettu vasikka, eikä sen riemulla tunnu olevan mitään rajaa - saihan se mukavia vieraita pitämään seuraa ja tuomaan herkkuja. Sylissä oleminenkin on ihanaa, ja pieni häntä vipattaa aivan mahdottomasti, kun Jonna korvaan kuiskii, että kyllä se koti vielä jossain sinuakin odottaa.

Kun Jonnan laskee maahan, alkaa se taas juosta ja leikkiä toisten pentujen kanssa. Hieman haikeina katselemme sen touhuja. Toivottavasti ensi kerralla saamme kuiskata sen korvaan, että nyt se oma, Jonnaa odottava koti on löytynyt ja se Jonnan pieni häntä saa alkaa vipattamaan entistä kovempaa.

Jonna on hoikka koipeliini ja saattaa olla, ettei se aikuisenakaan kasva kovin massiiviseksi. Keskikokoinen tyttö siitä varmasti kuitenkin tulee. Jonna vaikuttaa kohtuullisen vilkkaalta tytöltä, joten Jonna kaipaa rinnalleen sopivan aktiivista omistajaa. Peruskäytöstavat haluaa Jonna ehdottomasti oppia, jotta yhteiselämä olisi mahdollisimman mutkatonta kaikille. Ja paljon lenkkeilyä säässä kuin säässä, sitä Jonna tulee kaipaamaan!

Viipurin koirat - Jonna 13.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.