Beatrice

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

31.1.2016
Bealle löytyi koti Eurajoelta.

19.1.2016
Suloinen ja reipas Beatrice rakastaa kovasti tuttuja ihmisiä, toisia koiria ja kissatkin ovat sen kavereita. Beaa pääsee tapamaan Helsingissä.

Kotihoitaja kertoo:
"Kaunis Beatrice on nyt asustellut tovin aikaa kotihoidossa Helsingissä, ja olisi jo valmis muuttamaan ikiomaan kotiin. Beatrice on reipas koira, joka viihtyy hoitopaikassa niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Oman väen ihmiset ovat myös Beatricelle tärkeitä ja se kiipeää mielellään syliin rapsuteltavaksi. Vieraita sen sijaan täytyy tarkastella ensin hiukan kauempaa ja tustustua heihin rauhassa. Beatrice leikkii ja puuhailee mielellään, kuten nuorelle koiralle sopiikin. Ulkona liikkuminen ja ympäristö kiinnostavat Beatricea koko ajan enemmän, joten ulkoilukaveri hihnan toiseen päähän on tervetullut! Beatrice on keskikokoinen ja vaikuttaa hyvinkin perusterveeltä koiralta, eli tulevina vuosina tämä tyttö arvostaa varmasti liikuntaa ja mukavaa tekemistä oman perheen kanssa.

Sisäsiisteyden opiskelu on Beatricella hyvässä vauhdissa: muutamaa vahinkopissaa lukuunottamatta tarpeet tulevat jo ulos. Viime aikoina neiti on löytänyt itsestään pienen vahtikoiran, ja se ilmoittaa mielestään oudommista äänistä haukahtamalla. Samaa ääntä Beatrice ei hauku montaa kertaa, mutta silti sen koti ei ehkä ole kerrostalossa, jossa ääniä kuuluu paljon ja haukahtelu saattaa häiritä naapureita. Mieluiten Beatrice muuttaisi omakoti- tai rauhalliseen rivitalokotiin, jossa sillä on kaverina toinen koira ja ihmisiä, jotka haluavat jakaa Beatricen kanssa koko sen elämän. Tästä tytöstä saa joku vielä todella kivan koirakaverin!"

22.12.2015
Kotihoitoon turvaan tarhaoloista päässyt Beatrice on herttainen koiranpentu! Beatrice on aika rauhallinen tyttö: se tarkkailee ympäristöään ja ihmettelee vielä kaikkea näkemäänsä.

Kotihoidossa Beatrice opettelee sisäsiisteyttä ja muita kotikoiran taitoja, mutta toivoo pääsevänsä pian jatkamaan opintojaan omaan kotiin.

17.12.2015
Kauniin harmaa Beatrice pääsi Suomeen kotihoitoon. Beatrice odottaa kotiehdokkaita Helsingissä.

Bean yhteyshenkilönä toimii Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

13.10.2015

Vaikka ihastuttava Beatrice ei saanut parhaimpia eväitä elämän alkutaipaleella, on se päättänyt kasvaa isoksi ja hienoksi koiraksi. Mistähän tytölle löytyisi oma koti ennen talvea?

Sisarukset BasilBorisBrutusBoromir, Bahia ja Beatrice päätyivät kesän lopulla Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi ne hylättiin, mutta ehkä jonkun paikallisen koiralle syntyi vahinkopennut eikä omistaja jaksanut etsiä niille koteja vaan päätti hankkiutui pikkuisista muulla tavoin eroon. Sisarukset ovat jo hetken aikaa asuneet tarhalla, kasvaneet ja voimistuneet, ja nyt ne ovat valmiita oman kodin etsintään Suomesta.

Suloinen Beatrice sulattaa kenen tahansa sydämen. Tyttö tulee reippaana ja iloisena hyörimään jalkoihin ja nuuskimaan taskut. Se kampeaa pentumaisen kömpelösti itsensä syliin hellittäväksi ja viettäisi mieluusti loppupäivän siinä makoillen. Beatrice vaikuttaa luottavaiselta ja iloiselta pennulta, joka toivoisi pian pääsevänsä kunnollisten ruokapatojen ääreen oman kodin lämpöön.

Sisarusten elämän ensikuukaudet ovat hämärän peitossa ja koiratarha on ollut useamman viikon jo niiden koti. Niinpä uudessa kodissa ja elämässä tulee takuulla vastaan kaikenlaista jännittävää ja ihmeellistä. Tiedossa on siis paljon uusien asioiden opiskelua ja opettelua. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi on Beatricelle tarjottava riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, laatuaikaa oman ihmisen kainalossa peruskoulutusta unohtamatta.

Beatricesta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Beatrice 24.10.2015

Viipurin koirat - Pikkupentuja 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.