Franz

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

4.6.2016
Franz sai kodin Helsingistä.

7.5.2016
Franz jätti tarhan taakseen ja harjoittelee nyt kotikoiran elämää siskonsa kanssa hoitopaikassaan Helsingissä.

Franzin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse mona.lautiala@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

21.4.2016
Reipas Franz ei arkaile tai aikaile, vaan juoksee suoraan syliin! Komea poika toivoisi oman kodin löytyvän jo pian.

Franz ja sen sisko Fauna sekä veljet Fernando ja Fenix hylättiin Irinan tarhalle matoisina ja täynnä kirpun puremia. Selvästikään niiden hoidosta ei ollut ensimmäisinä kuukausina huolehdittu kunnolla. Tarhalla ne saivatkin ensitöikseen loishäädöt.

Kurja alku ei onneksi ole sisarusten elämänintoa lamaannuttanut, vaan ne touhottavat pentuaitauksessa innokkaina. Ne rakastavat ihmisiä ja pentukavereiden kanssa leikkimistä. Missä tapahtuu, siellä tämä porukka on varmasti etunenässä!

Franz vaikuttaa touhukkaalta ja itsevarmalta pojalta. Leikeissä se ei jää muille pennuille kakkoseksi, vaan reuhaa menemään minkä ehtii. Ja vauhdikkaan leikkituokion jälkeen onkin ihanaa köllähtää jonkun kivan ihmisen syliin päiväunille!

Franzista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Reippaana poikana Franz ei aseta erityisvaatimuksia esimerkiksi koirakaverin suhteen, mutta tärkeää on se, että uusi omistaja sitoutuu Franziin sataprosenttisesti: tuli vastaan mutkia tai mäkiä, niin kaveria ei jätetä!

Viipurin koirat - Franz 16.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.