Karo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

12.8.2016
Karo sai kodin Tammisaaresta.

9.8.2016
Komea Karo sai muun pentueen mukana jättää tarhaelämän taakseen ja aloittaa kotikoiran puuhat hoitopaikassa Suomessa.

Karo näyttää sopeutuneen tilanteeseen hyvin, niin tyynesti se makoilee uudessa ympäristössään keskellä koiralauman ja ihmisten hyörinää.

Karo on selvästi ihmisen ystävä, sitä saa mielellään helliä ja rapsutella. Makupalat kelpaavat ja sylissäkin istutaan, seuraksi sopivat myös entuudestaan vieraat ihmiset. Karolla sujuu oikein hyvin myös muiden koirien kanssa, ja leikit onnistuvat sekä oman sisarusparven kesken että aikuisten koirien kanssa.

Mikään mahdoton riiviö Karo ei vaikuttaisi olevan, vaikka pentumaista vauhtia välillä riittääkin. Karosta kasvaa kuitenkin aikuisena noin saksanpaimenkoiran kokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja muuta mielekästä koiratekemistä. Korttelin ympäri kävely ei siis riitä päiväliikunnaksi, vaan Karo haluaa tulevan omistajansa seuraksi paljon pidemmille lenkeille. Tämän parempaa lenkkiseuraa saakin hakea, Karo on hyvin hellyttävä ja hyväkäytöksinen koiranpentu.

28.7.2016
Karo muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

 

Viipurin koirat - Karo 19.7.2016

14.7.2016
Voi ihanaa Karoa! Karo on mahdottoman suloinen ja kaunis pikkunassikka, mutta sen lisäksi vielä oikein kiva pentu.

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Karo katselee ihmisten saapumista silmät ilosta loistaen. Poika tulee oitis muiden pentujen mukana tervehtimään tulijoita ja mikäs sen parempaa, kun pääsee heti syliin halittavaksi. Sylissä oleminen on vähän ihmepuuhaa eikä Karo ole siihen juuri saanut tottua, mutta rauhallisesti poika jaksaa sylissä istua. Karo vaikuttaa oikein ystävälliseltä ja uteliaalta pennulta, joka haluaisi jo aloittaa uuden elämän - Suomessa ikiomassa kodissa.

Karo on ystävällinen ja avoin pentu, joka touhuaa innoissaan tarhavieraiden ympärillä. Lelut ja leikit kiinnostavat kovasti, mutta kaikkein parasta on kun saa touhuta yhdessä ihmisen kanssa! Rapsutuksia ja huomiota, enempää ei pieni pentu voisi toivoa. Kunpa Krisiä odottaisi jossain ikioma ihminen, joka tarjoaisi pienelle pojalle turvallisen ja rakastavan loppuelämän kodin.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.