Bil

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

22.6.2016
Bil pääsi Suomeen kotihoitoon ja löysikin oman kodin hoitopaikastaan!

24.5.2016
Touhukas Bil etsii kotia tositarkoituksella. Kerran pakkaseen hylkääminen on riittävästi yhdelle pennulle, joten reipas poika haluaa nyt kunnon kotiin!

Bil ja sen sisarukset Berta ja Bob oli hylätty maaliskuussa oman onnensa nojaan. Olga kuuli Viipurin läheissä kylässä keskenään pyörivästä kolmikosta ja nouti ne pikaisesti tarhalleen hoidettaviksi. Se olikin pennuille onnenpotku, sillä nyt niillä on mahdollisuus sellaiseen kotiin, jossa niitä arvostetaan ja rakastetaan - eikä enää koskaan hylätä kylmään lumihankeen.

Bil on reipas ja sosiaalinen poika, joka rakastaa niin telmimistä toisten pentujen kanssa kuin ihania rapsutteluhetkiä ihmisten kainaloissa. Oli tulija tuttu tai vieras, niin Bil haluaa tehdä tuttavuutta eikä turhia ujostele. Ja miksi ujostelisikaan, kun kaikki tarhalla käyvät ovat hullaantuneita suloiseen Biliin ja sen pentukavereihin!

Bil on tarhaoloissa reipas poika, mutta täytyy muistaa, että sen alkuajoista ei tiedetä oikeastaan mitään. Saattaa olla, ettei Bil ole nähnyt juurikaa muuta maailmaa kuin synnyinpaikkansa ja Olgan tarhan. Siksi moni uusi asia saattaa jännittää tai ihmetyttää sitä aluksi. Mutta eivätköhän ne ihmettelyt unohdu, kunhan Bil saa tutustua uuteen asuinpaikkaansa ja uusiin tuttavuuksiin rauhassa.

Bilistä kasvaa keskikokoinen poika. Siksi on selvää, että se tulee tarvitsemaan perustaitojen opettelua kasvaakseen fiksuksi aikuiseksi koiraksi. Eikä missään nimessä sovi unohtaa riittävää liikuntaa ja muuta aktivointia, sillä ilman niitä Bil saattaa hyvin keksiä omia harrastuksia - eikä välttämättä omistajan mielestä niin kovin mieluisia sellaisia. Mutta sellaista se elämä nuoren koiran kanssa on, täynnä elämäniloa ja joskus myös vähän harmaita hiuksia!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.