Sofi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

21.4.2017
Sofin kuulumisia omasta kodista:

"Sofin uusi elämä täällä Kuopiossa on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja Sofilla on todella suuri tukiverkosto ympärillä. Muutaman kerran on ollut jo hoidossakin yön yli ja nappiin meni! Sofista on tullut niin ihmisrakas, että se istuu päivisin sohvalla ja katselee ikkunasta pihalla kulkevia ihmisiä! Ja on Sofi on herättänyt paljon ihastusta naapureissamme, kun he näkevät Sofin aina ikkunassa katselemassa.

Sofi on meille todella rakas ja emme enää edes muista elämäämme ilman Sofia. Kaikki palat vain loksahtivat paikoilleen Sofin tultua meille!"

20.3.2016
Sofi muutti omaan kotiin.

22.2.2016
Sofi-tyttönen on reipastunut hoitopaikassa. Tyttö olisikin valmis pakkaamaan kimpsut ja kampsut ja muuttamaan omaan loppuelämän kotiin.

Vieraisiin ihmisiin Sofin suhtautuu vielä varovaisesti, mutta onneksi herkkujen avulla tyttö on helppo tutustuttaa vieraisiin ihmisiin.

Kotihoitaja kertoo Sofista:

Sofi on leikkisä ja utelias pusutyttö, joka seuraa minua kuin hai laivaa. Sofi tykkää kovasti leikkiä lelujen kanssa heittoleikkejä. Se on tosi kiltti tyttö, ei pure, ei näyki, ei juuri tuhoa mitään, mitä voisi odottaa tämän ikäiseltä pennulta.

Välillä Sofi vähän haukkuu, kun kuulee ääniä, mutta ei mitenkään ylettömästi. Perheen oman koiran kanssa yksinolot ovat sujuneet hyvin. Ulkoilu vielä jännittää hiukan. Sofi lähtee kyllä ulos ja kävelee ilman perheen toista koiraakin ulkona, mutta hirveä hinku on takaisin kotiin. Sofi onkin varsinainen sohvaperuna tällä hetkellä.

Pikkuhiljaa Sofi alkaa oppia sisäsiisteyden saloja. Suurin osa tarpeista tulee jo ulos, toki sisällekin sattuu vielä vahinkoja.

28.1.2016
Sofi jätti tarhaelämän taakseen ja opettelee nyt kotikoiran elämää hoitopaikassaan Vihdissä.

Sofin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

14.1.2016
Sofi on vielä vähän ujo tyttö, joka on kovin kiinnostunut ihmisistä, mutta ei ihan uskalla itse tulla tutustumaan. Sofi haluaisi pian omaan kotiin reipastumaan!

Sofi tuotiin Irinan tarhalle veljiensä Santun ja Sasun sekä siskonsa Siran kanssa. Enempää sen taustasta ei tiedetä. Sofin mielestä ihmiset ovat niin jännittäviä, että se seurailee tapahtumia mieluummin uteliaana sivusta, vaikka mieli tekisi tulla itse tekemään tuttavuutta. Kun se vihdoin uskaltautui syliin, se tunsi olevansa niin turvassa, että nukahti siihen. Ei se ollutkaan niin pelottavaa!

Sofin arkuus johtuu varmaan osittain tarhan oloista — pienelle, ujolle pennulle kun on tosi jännittävää olla sellaisessa paikassa. Omassa kodissa, rakastavan ihmisen luona tämä kaunis tyttö varmasti reipastuisi piankin. Sofi tarvitsee omistajan, joka ymmärtää arkaa koiraa ja rohkaisee sitä jännittävissä tilanteissa. Myös reipas koirakaveri olisi varmasti Sofille hyvä tuki kotiutumisessa.

Sofille olisi tärkeätä päästä mahdollisimman pian omaan kotiin kasvamaan, pois tarhan hälystä. Olisiko sinulla tarjota tälle ujolle kaunottarelle oma pehmoinen peti sekä turvaa ja rapsutuksia?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.