Eva

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (45-50 cm)
Syntymäaika: 12/2015

6.10.2016
Eva muutti Vaaraslahteen.

24.8.2016
Eva on hyvin ystävällinen ja iloinen tyttö, joka rakastaa ihmisiä! Eva hylättiin tarhalle suoraan kodista.

Sisähäkissä hyörii ja pyörii suloinen pieni koiratyttö, joka riemuitsee saadessaan seuraa. Eva on vastikään joutunut tarhalle. Tarhanpitäjän kertoman mukaan Evan perheeseen syntyi lapsi eikä omistaja jaksanut enää huolehtia siitä. Niinpä Eva toimitettiin Irinan tarhalle, jossa se odottaa nyt toiveikkaana uuden kodin löytymistä.

Eva on noin yhdeksän kuukauden ikäinen nuori koira, joka vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ja luottavaiselta neidolta. Evan maailmassa parasta on ihmiset. Rapsutuksia tuolta ja täältä, pari pusua ja sitten taas vähän rapsutuksia. Eva pääsi kokeilemaan myös hihnassa ulkoilua. Vähän aluksi meinasi jännittää, mutta rauhallisesti tyttö ihmetteli maisemia ympärillään. 

Eva on rakenteeltaan suht siro tyttö. Vaikka massaa tulisikin vielä lisää, aikuisena paino jäänee alle 20 kilon hujakoille. Eva on elänyt ihmisten kanssa, siitä kertoo jo tytön luottavainen ja avoin suhtautuminen vieraisiin. Uuden omistajan on kuitenkin hyvä varautua siihen, että jotkut asiat vaativat vielä harjoittelua. Voi olla, että sisäsiisteys ei ole heti hallussa eikä yksin olemistakaan ole välttämättä harjoiteltu aiemmassa elämässä.

Kiltti ja ihana Eva ansaitsee kodin, joka on valmis sitoutumaan tyttöön vaikka elämässä tulisikin vastaan mutkia ja mäkiä eikä kaikki aina menisi suunnitellusti. Mikäli Eva tuntuu omaltasi, odottaa tyttö jo malttamattomana muuttoa omaan kotiin!

Viipurin koirat - Eva 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.