Saskia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

7.7.2016
Saskia sai kodin Oulusta.

15.6.2016
Tuitui, nyt on taas sellaista pentusöpöyttä, ettei ympäriltä kuulu kuin ihastuneita huokauksia. Uskomattoman kaunis ja suloinen Saskia odottaa Irinan tarhalla oman kodin löytymistä.

Saskia ja Sacha asustavat yhdessä Irinan pentuaitauksista. Sisarukset ovat huomiota herättävän kauniita pentuja, mutta myös valloittavia tapauksia luonteidensa puolesta, joten ihme on ellei kotia pian löydy.

Saskia tulee ilomielin tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa ja hyvin pian käykin selväksi, että ihmisten läheisyys ja rapsutukset ovat pienelle tytölle mitä ihanimpia asioita. Sylissä istuskelu ja kuvattavana oleminen tuntuu vähän ihmeelliseltä, mutta rauhallisesti tyttö sylissä nököttää. Saskia ei ainakaan toistaiseksi ole mikään hulivilipentu, mutta rauhallisen kuoren ei pidä antaa hämätä: kyytiä voi saada niin kengät, tuolin jalat kuin sohvankulmatkin! Niin tai näin, Saskia on oikein ihastuttava ja ystävällinen pentu, joka toivoisi pian pääsyä omaan kotiin.

Saskian menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Kotikoiran elämässä kaikki on uutta ja ihmeellistä, joten uuden omistajan tulee olla valmis lempeästi ja rauhallisesti ohjaamaan Saskiaa oikeaan suuntaan. Jos uskot voivasi sitoutua sataprosenttisesti tämän kauniin tytön kanssa elämiseen, odottelee Saskia yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.