Sally

Sukupuoli: narttu
Koko: n. 51 cm (9.4.16)
Syntymäaika: 11/2015

13.7.2016
Sally muutti Poriin.

9.4.2016
Reipas ja iloinen Sally etsii sitoutunutta kotia hoitopaikassaan Salossa.

Sally saapui Suomeen kotihoitoon ennen pääsiäistä. Sallylla onkin hyvin kotikoiran alkeet hallussa, sillä tyttö tuli Suomeen pietarilaisen kotihoitopaikan kautta. Sallylla on sisäsiisteyden ja remmikävelyn alkeet hyvin hallussa, ja muutenkin tyttö on iloinen ja reipas kuten pennun kuuluukin olla. Sally ottaa ilolla vastaan kaikki vieraat ihmiset eikä huonoja kokemuksia ihmisistä tytöllä tunnu olevan.

Sallylla on hoitopaikassa useampi koira kaveri ja niiden kanssa leikkiminen on Sallyn mielipuuhaa. Kissoista Sally ei tunnu pahemmin välittävän vaan jättää kissat huomioimatta.

Sallylta puuttuu etujalkojen anturoista "palaset" ja myös varpaita on normaalia vähemmän. Etutassut ovat jäykistyneet hieman virheasentoon. Tämä on ilmeisesti synnynnäistä ja tulevan kodin tuleekin ottaa tämä huomioon Sallyn arkielämässä. Sally on Suomessa käynyt ortopedilla tutkimuksissa ja ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että Sally tulee elämään hyvän kotikoiran elämän hieman viallisilla jaloillaan. Mitään agility-kenttien kuningatarta Sallystä ei voi tulla, mutta normaalin rauhallisen liikunnan tyttö tulee kestämään. Ehkä Sallyn tuleva koti voisikin olla kiinnostunut esim. jäljestä. Älliä tältä tytöltä ei puutu ja pelkäksi sohvaperunaksi tytöstä ei ole vaikka neito nukkuukin mielellään kainalossa komeasti kuorsaten.

Sallysta kasvaa ainakin suuri keskikoinen, todennäköisesti lähelle saksanpaimenkoiran kokoa jollei jopa isompi. Tulevan kodin tulee sitoutua seuraamaan Sallyn jalkojen kehitystä ja käydä täysikasvuisena kuvauttamassa jalat, jotta tiedetään miten jalat ovat kehittyneet. Sallyn ruokinnan tulee olla oikeanlaista, jotta kasvu ei pääse enempää häiriintymään ja paino tulee pitää kurissa koko Sallyn elämän ajan. Eläinlääkärikuluja voi siis olla tiedossa tavallista enemmän, mutta tytön mahtava luonne korvaa kyllä mahdolliset menetetyt eurot.