Nessi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (14 kg, 48 cm)
Syntymäaika: 7/2014

7.5.2016
Nessi muutti omaan kotiin.

17.3.2016
Nessi on iloinen ja kaunis tyttö, joka etsii uutta kotia. Nessi odottaa kotiehdokkaita Vihdissä.

Nessi on touhukas nuori neiti, joka epäonnekseen joutuu etsimään uuden kodin. Aktiivisena tyttönä Nessi etsii samanlaista omistajaa, eli sellaista, joka haluaa ulkoilla ja touhuta koiransa kanssa riittävästi. Nessistä voisi saada hauskan harrastuskaverin vaikka agilityyn!

Nessi suhtautuu niin tuttuihin kuin tuntemattomiinkin ihmisiin avoimesti. Se tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa, kunhan koirat ovat sellaisia, jotka jaksavat leikkiä ja touhottaa Nessin kanssa. Nessin hoitopaikassa on kissoja, mutta Nessi tahtoo jahdata kissoja niin mielellään, että kissakotiin emme sitä suosittele.

Nessi etsii kotia ensisijassa omakotitalosta, sillä sen yksinolot vaativat vielä vähän harjoittelua. Jos hoitaja pääsee lähtemään Nessin huomaamatta, ei niissä ole ongelmia, mutta jos Nessi näkee ihmisen lähtevän, iskee sille huoli. Siksi yksinjäämistä olisi tarpeen harjoitella suunnitelmallisesti.

Nessistä tulee vielä reipas ja iloinen koirakaveri jollekin, kunhan uusi omistaja on valmis tarjoamaan tälle pienehkölle vauhtimimmille kaikkea kivaa puuhaa ja vähän myös peruskoulutusta!

Nessin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

27.11.2014
Nessi ihastuttaa nyt omassa kodissaan.

28.10.2014
Nessistä on kuoriutunut kotihoidossa hyvin iloinen ja reipas pentu! Nessi-neitiä pääsee tapaamaan Tuusulassa.

Suloista tyttöenergiaa tässä pennussa piisaa. Nessi on karistanut turhat ujostelut tassuistaan ja nyt Nessi alkaa olla tavallinen, aktiivinen tyttö. Nessi rakastaa hoitopaikan toisten koirien kanssa leikkimistä, vaikka toiset koirat eivät aina jaksa olla yhtä innoissaan Nessin vauhdikkaista leikeistä. Nessi kaipaakin omistajaa, joka ei ihan hetkessä hyydy, vaan jaksaa tarjota tarmokkaalle tytölle riittävästi ulkoilua ja muuta mielekästä puuhaa.

Nessi tottuu kotihoitopaikassaan kissoihin ja kerrostalossa asumiseen. Myös kouluikäiset lapset tulevat tutuiksi. Ja toki myös hihnassa kävelemistä sekä sisäsiisteyden saloja harjoitellaan hoitopaikassa ahkerasti!

25.10.2014
Nessi pääsi reipastumaan kotihoitoon Tuusulaan. Nessi onkin heti näyttänyt, että ei tämä maailma niin pelottava paikka olekaan!

13.10.2014

Nessi on suloinen, mutta vielä arka tyttö, jonka mielestä turvallisinta on lymytä kopin suojissa piilossa. Nessi kaipaisi pian omaan kotiin reipastumaan. Mitä nopeammin, sen parempi!

Nessi ja sen sisarukset Nipsu, Nelson, Nanna, Nasu ja Nyyti pelastettiin syyskuussa varuskunnan alueelta. Ne elelivät siellä ilmeisesti villeinä vanhempiensa kanssa, joista ainakin isä on kuulemamme mukaan jack russel-tyyppinen koira. Osassa kuvista on myös pentujen emo. Ihmiset eivät kohdelleet koiria kovinkaan hyvin ja pennut saatiin turvaan Irinan tarhalle. Nyt sisarukset toivovat, että onni olisi myöden ja oma koti löytyisi ennen kylmän talven tuloa.

Nessi on sisaruksista ujoimpia. Sitä selvästi vielä pelottaa uudet ihmiset eikä iso ja kovaääninen koiratarha tee sen elämää yhtään helpommaksi. Syliin nostaminen jännittää sitä niin kovin, mutta hetken siinä oltuaan pikkuinen vähän rauhoittuu vaikka onkin silminnähden peloissaan. Päästessään alas maahan, kipittää Nessi kiireesti takaisin turvapaikkaansa kopin perälle.

Nessi tulee tarvitsemaan omistajan, joka ymmärtää mitä kaikkea aran koiran sopeuttaminen voi vaatia. Siksi olisikin hyvä, että uudella kodilla olisi koirakokemusta ennestään eikä reipas koirakaverikaan olisi pahitteeksi. Mitä nopeammin Nessi pääsee pois tarhalta, sen paremmat lähtökohdat sillä on sopeutua uusiin asioihin. Nessi toivoisi löytävänsä ihmisen, joka näyttäisi sille, että elämässä on myös paljon iloisia asioita eikä kaikkea tarvitse pelätä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.