Tatu ja Toto

24.7.2018
Tatun ja Toton päivät kuluvat koiramaisesti ulkoilusta ja kotikoiran elosta nauttien.  Erityisesti Tatu ja Tota nauttivat autoilusta. Mikäs sen mukavampaa kuin hurauttaa auton kyydissä mielenkiintoisiin paikkoihin parhaassa seurassa. 

Tatun ja Toton kummiksi pääset maksamalla kummimaksun 30 e / vuosi Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91. Kirjoita viestikohtaan Tatu & Toto.

Jos haluat saada Tatun ja Toton kuulumisia sähköpostiisi, laitathan viestin kummikoiravastaava Susannalle: susanna.kankaanpaa@viipurinkoirat.fi

6/2017
Tatu ja Toto pääsivät vihdoin tarhalta pois ja muuttivat yhdessä ikuisuushoitopaikkaan Suomeen! Pojat jatkavat edelleen kummikoirina ja kaipaavat tukea niin terveys- kuin ruokakuluihinkin. Kiitokseksi pojat kertovat kuulumisia kummeille kirjeitse.

Taustaa
Tatu ja Toto, kultaiset veljekset, ovat varttuneet ja eläneet yhdessä aina. Ne ovat olleet tarhalla nuorukaisesta saakka ja ovat nyt noin 5-vuotiaita. Ankeista oloista huolimatta ne ovat säilyttäneet iloisen ja uteliaan luonteensa eivätkä ole menettäneet elämäniloaan. Tatu ja Toto ovat ystävällisiä kaikille ja ilahtuvat joka kerta vierailijoista ja hyppelevät innokkaina tarhassaan, jonka ne jakavat kahdestaan. Pojat tulevat hyvin toimeen keskenään eikä niiden ole koskaan nähty edes pikkuisen ärähtävän toisilleen. Veljekset ovatkin tärkeä tuki ja turva toisilleen.

Tatun tunnistaa hiukan suuremmasta koostaan sekä vaaleista pilkuista silmien yläpuolella ja Toton puolestaan mustista pilkuista. Aikanaan niiden kanssa asui myös kolmas veli, Taneli, joka oli myös yhdistyksen kummikoira. Taneli valittiin toipilaskummikoiraksi sen jälkeen, kun se alkoi ontua. Sille järjestettiin hoitopaikka Suomesta, missä se pääsi kummien avulla leikkaukseen ja löysi lopulta oman kodin. Neljäs veli sai kodin Saksasta.

Tatu ja Toto ovat vähän ujoja, mutta hetken totuteltuaan uuteen kävijään ne käyvät jo tuikkaamassa pusuja ja antavat rapsuttaakin itseään. Tatu ja Toto näyttävät hymyilevän koko ajan, niin iloisia ne ovat satunnaisista vierailijoistaan. Pojat ovat myös päässeet muutaman kerran hihnakävelylle, mistä ne kaikkien yllätykseksi suoriutuivat mallikelpoisesti.

Tatun ja Toton suurin toive olisi löytää yhteinen koti, jossa ne saisivat viettää loppuelämänsä onnellisina ja rakastettuina perheenjäseninä. Kodin nämä kultaiset pojat todellakin ansaisisivat. Siihen asti kunnes koti löytyy, pojat ovat Viipurin koirien kummikoiria. 

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.