Rakennustalkoot-keräys käynnisssä

Irinan tarhalla käynnistyi suomalaisten aloitteesta syksyllä 2014 talkoovoimin katosprojekti, joka on nyt keväällä 2015 saanut tuulta purjeisiin venäläisen rakennusmiehen toimesta. Yhdistys on osallistunut palkan maksamiseen ja materiaalikuluihin. Puutavara, eristeet, vesikatot ja rännit ostetaan Venäjältä ja filmivanerit kuljetaan Suomesta vapaaehtoisvoimin. Toistaiseksi melko huimalta tuntuva tavoite on, että jonain päivänä jokaisessa aitauksessa ja jokaisella Irinan koiralla olisi katos suojaamassa sadetta ja paahtavaa aurinkoa vastaan. Jokaisen katoksen alle olisi lisäksi rakennettu filmivanereista lämpöeristetty koppi. Projektista on tulossa tähänastisista suurin tai ainakin näkyvin suomalaistuella toteutetuista Irinan tarhalla. Katoksia on nyt pystytetty 5 kpl ja 19 aitauksen asukkaat odottavat edelleen kattoa päänsä päälle. Nyt tarvitsemme varoja, jotta projektia voitaisiin jatkaa. Jos haluat tukea tätä projektia, katso ohjeet alta!

 

Myös Olgan tarhalla on tarkoitus rakentaa, kunhan saadaan tarvittavat varat kokoon. Olga toivoo kolmea uutta lämpöeristettyä mökkiä ulkoaitauksissa asuville koirilleen. Nykyiset alkavat olla purkukunnossa tai ainakin kattoremonttia vailla (ks. kuvat alla). Vaatimattomissa oloissa koiriensa kanssa asuva Olga pyytää hyvin harvoin mitään ja kun asiasta kysytään, hän toivoo yleensä vain koteja koirilleen. Haluaisimmekin nyt toteuttaa Olgan harvinaisen toiveen, kun sellainen on kerrankin meille ilmoitettu. Tavoitteemme on kerätä 3000 euroa tähän tarkoitukseen ja rakennustyöt olisi toiveena saada valmiiksi tänä kesänä. Voit tukea projektia osallistumalla keräykseen, ohjeet alla.

*Edit 2.6.2015: Olgan tarhan keräystavoite on saavutettu, kiitos lahjoittaneille!*

Pyydämme siis jälleen kerran apuanne. Voit osallistua rakennustalkoisiin tekemällä lahjoituksen keräystilillemme. Lahjoita koirille suojaa sadetta, pakkasta, tuulta ja paahtavaa aurinkoa vastaan!

Käytäthän viitenumeroa, jotta osaamme ohjata lahjoituksen oikeaan kohteeseen.

Lahjoitustili: FI74 1394 3500 1553 91
Saaja: Viipurin Koirat ry

Viitenumerot:
1106 Olgan tarhan koiramökit
1119 Irinan tarhan katokset

Yhdistykselle myönnetyn keräysluvan numero on 2020/2013/4368, ja se on voimassa 7.3.2014-6.3.2016 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.