Lahjoita

Tue eläinsuojelutyötä! Viipurin Koirat ry on Suomeen rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii lahjoitusvaroin. Viipurin seudun kodittomat koirat ja kissat ovat riippuvaisia suomalaisavusta. 

Näin voit lahjoittaa:

1. Lahjoituslomake

Lahjoituslomakkeen kautta lahjoitettaessa käytössäsi ovat kaikki kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä verkkopankit. Maksunvälittäjän toimii Paytrail Finland Oyj, joka pidättää lahjoituksesta 0,40 euron transaktiomaksun.

Siirry lahjoituslomakkeeseen 

2. Tilisiirto

Keräystili: FI70 1544 3000 1854 75
Saaja: Viipurin Koirat ry
Viitenumerot maksettaessa tilille:

  • Yleislahjoitus: 1025
  • Koiranruoka: 1038
  • Sterilisointikampanja: 1041
  • Parane pian (eläinlääkärikuluihin): 1054
  • Kopinkuivikkeet: 1067
  • Kummikoirat: 2121
  • Kissat: 2600

3. MobilePay

  • Yleislahjoitus: 95577
  • Sterilisointikampanja: 64505
  • Kummikoirat: 96089

4. Facebook

Voit lahjoittaa Facebook-sivumme kautta klikkaamalla sivun yläosassa näkyvää Lahjoita-painiketta. Facebook tilittää lahjoituksesi perille 100-prosenttisena. 

Siirry Facebook-sivulle

5. Paypal

PayPal

Rahankeräyslupa:

Viipurin Koirat ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/903, joka on voimassa toistaiseksi. Viipurin Koirat ry on yleishyödyllinen yhdistys, eikä se ole velvollinen maksamaan lahja- tai perintöveroa. 

Käyttötarkoitus

Kerätyt varat käytetään eläinsuojelutyöhön Viipurin seudulla ja Suomessa. Varoilla hankitaan Viipurin seudun kodittomille kissoille ja koirille ruokaa, juomavettä, kuivikkeita, ruoka- ja vesiastioita sekä rokotuksia, loishäätöjä, työvälineitä ja muita tarvikkeita eläinten hoitamista varten. Varoilla toteutetaan eläintarhoille parannustöitä, kuten turvallisia aitauksia ja koppeja. Varoilla kustannetaan eläinlääkärikuluja, kuten sterilisointeja ja akuutteja eläinlääkinnällisiä hoitoja. Varoilla voidaan avustaa tarhoja ylläpitokustannuksissa, kuten lämmitys-, jäte- ja palkkakuluissa.

Varoja voidaan käyttää myös löytöeläinten ja eläinten hyvinvointiin liittyvään tiedotus- ja valistustyöhön Suomessa ja Venäjällä.

Lisätietoa lahjoittamisesta:

Voit lukea keräysvarojen käytöstä toimintakertomuksistamme.

Jos sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta, ota yhteyttä: aino.arjas@viipurinkoirat.fi

Palautusehdot:

Lahjoituksilla ei ole palautusoikeutta. Jos kuitenkin lahjoitat vahingossa virheellisen summan, ota yhteyttä sähköpostitse aino.arjas@viipurinkoirat.fi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään lahjoituksessa käytetylle maksutavalle. Mahdollisesta palautuksesta ei aiheudu lahjoittajalle kustannuksia.