Liity kannattavaksi jäseneksi

Osallistu Viipurin Koirat ry:n toimintaan ryhtymällä kannattavaksi jäseneksi! Voit liittyä kannatusjäseneksi maksamalla 25 euroa tilille FI36 1544 3000 1856 99 (saaja Viipurin Koirat ry). Käytä maksaessasi viitenumeroa 1012. Täytä myös jäsenhakemuslomake, niin saamme tietosi talteen jäsenkirjeitä varten.

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta tai toimintaa. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Viipurin Koirat ry pitää jäsenistä rekisteriä [Rekisteri- ja tietosuojaseloste], johon talletetaan jäsenen nimi, asuinpaikkakunta, jäsenyystyyppi, sähköpostiosoite sekä viimeisimmän jäsenmaksun suoritusvuosi.

Jäsenille lähetetään 2 kertaa vuodessa sähköinen jäsenkirje, jossa kerrotaan tuoreita kuulumisia Viipurin tarhoilta ja yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi jäsenille lähetetään muutaman kerran vuodessa sähköinen uutiskirje, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja tavoista tukea yhdistyksen toimintaa. Jäsenellä on oikeus keskeyttää jäsen- ja uutiskirjeiden tilaukset. 

Lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen vakuutat, että:

  • haet Viipurin Koirat ry:n kannatusjäsenyyttä
  • olet tutustunut yhdistyksen sääntöihin ja haluat tukea sen tarkoitusta tai toimintaa 
  • sitoudut ilmoittamaan mahdollisesta jäsenyydestä eroamisestasi tai muuttuneesta nimestä, asuinpaikkakunnasta tai sähköpostiosoitteesta yhdistykselle
  • annat suostumuksesi siihen, että Viipurin Koirat ry kerää jäsenhakemuksestasi tarvittavat henkilötiedot jäsenrekisterin ylläpitoa varten
  • annat suostumuksesi siihen, että Viipurin Koirat ry lähettää sinulle sähköpostitse jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa

Ilmoitathan lomakkeessa nimitietosi täydellisinä. 

Siirry lomakkeeseen tästä »