Ryhdy kummiksi

Kummitoiminnan avulla voit edistää viipurilaisten kodittomien koirien hyvinvointia. Lahjoituksilla tuetaan Viipurin tarhoilla asuvia kummikoiria sekä Suomeen hoitoon tuotuja vanhoja tai erityishoitoa vaativia koiria. Kummikoirille lahjoitetut varat käytetään kokonaisuudessaan tarhalla olevien koirien elinolosuhteiden parantamiseen ja eläinlääkärikuluihin sekä Suomessa olevien kummikoirien kuluihin. Tarhoilla olevien koirien kummimaksuista hyötyvät myös tarhan muut koirat, sillä varoja käytetään ruokaan ja muihin yhteisiin kuluihin. Kummikorat saavat osansa herkkujen ym. muodossa ja ne saavat kummivastaavalta erityishuomiota tarhareissuilla. 

Kummit saavat 2-4 kertaa vuodessa kummikirjeen, jossa kerrotaan kummikoirien viimeisimmät kuulumiset valokuvien kera. Kummeilla on myös mahdollisuus tukea kummikoiriaan esimerkiksi lahjoittamalla koirille ulko- ja sisäloishäätöjä, puruluita ja muita herkkuja sekä leluja.

Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa tukea viipurilaisia apua tarvitsevia koiria, vaikka ei halua tai voi ottaa koiraa itselleen. Yhdistys valvoo varojen käyttöä myös Viipurissa.

Voit lahjoittaa kummikoirille:

  • MobilePaylla numeroon 96089
  • Tilille FI70 1544 3000 1854 75 viitenumerolla 2121 (Saaja: Viipurin Koirat ry)
  • Lahjoituslomakkeen kautta