Sulo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2013

24.9.2015
Sulo muutti omaan kotiin Hausjärvelle.

26.6.2015
Sulo on varsin komea ilmestys aitauksessaan. Lempeät suuret silmät katselevat tulijoita tarkkaan: oletko ihan oikeasti tulossa tänne?

Sitten Sulo jo tassuttaakin innokkaasti toivottamaan vierailijat tervetulleiksi. Sulo nauttii kovasti rapsutteluhetkistä ja saattaa tämä nallemainen herra antaa ison märän nuolaisunkin tervetulotoivotukseksi.

Sulo jakaa tällä hetkellä aitauksensa sekä urosten että narttujen kanssa. Sulo pitää muita uroksia välillä varsin tiukassa järjestyksessä, joten Sulolle etsitään kotia ainoana uroksena. Narttukoira sen sijaan voisi käydä Sulon kaveriksi. Uuden omistajan tulee kuitenkin ymmärtää, että Sulo voi tarvita ohjausta siinä, ettei sen tarvitse vahtia mieluisia resursseja muilta koirilta. Tarhaoloissa Sulo on mustasukkainen ihmisten huomiosta eikä se haluaisi jakaa rapsutustuokiotaan muiden koirien kanssa.

Sulo on iso ja vahva, vaikkakin lempeä ja iloinen poika. Sulo ei sovi ensikertalaiselle koiranomistajalle, vaan se tarvitsee tulevaksi omistajakseen kokeneen koiraihmisen. Vaikka Sulo pitääkin ihmisistä kovasti, löytyy pojalta myös omaa tahtoa ja energiaa. Uuden omistajan täytyy osata opettaa Sulolle johdonmukaisesti käyttäytymisen kultaiset säännöt ja ymmärtää myös se, että kunhan Sulo kotiutuu, voi siitä löytyä nykyistä enemmän vahtikoiran vikaa. Siksi emme luovuta Suloa kerrostaloon, vaan Sulo etsii kotia, jossa olisi oma, aidattu piha energian purkamiseen ja vähän vaikka siihen vahtimiseenkin. Missään nimessä Sulo ei kuitenkaan halua pihakoiraksi, vaan täysivaltaiseksi perheenjäseneksi.

Jos olet varma, että sinulla ei mene sormi suuhun ison koiran kommelluksien kanssa, ja olet harkinnut asiaa edestakaisin ainakin sata kertaa, ilahtuisi Sulo mahdollisuudesta omaan kotiin. Oma peti, lämpöä ja rakkautta sekä koirakokenut omistaja - niistä Sulo haaveilee!

Viipurin koirat - Slo 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.