Khloya

10.2.2015
Khloyan voimat hiipuivat ja tyttö nukkui ikiuneen. Lämmin kiitos kummeille, joiden avulla Khloya sai viettää yli kaksi vuotta rakastettuna perheenjäsenenä.

Koko tähän astisen elämänsä, 10 pitkää vuotta, Khloyan ainoa tehtävä on ollut synnyttää pentuja. Pentukatras toisensa jälkeen riistettiin emonsa helmoista liian aikaisin ja Khloya jätettiin likaisena ja hoitamattomana yksin häkkiinsä odottamaan, kunnes taas tuli aika saada uudet pienokaiset.

Vanhemmiten Khloyan kyky saada jälkeläisiä heikkeni ja Khloyasta tuli omistajalleen tarpeeton. Niinpä Kloyan tilalle hankittiin tuottavampi emokoira ja Khloya kannettiin häkkeineen pihan perälle oman onnensa nojaan loppuaan odottamaan.

Khloyan pelastukseksi Olga sai tietää mummon kohtalosta ja nääntynyt ja sairas Khloya pääsi turvaan tarhalle. Heti kun mummo oli toipunut tarpeeksi, se sterilisoitiin, ettei sen vain koskaan enää tarvitsisi synnyttää yhtään pentua. Khloya-mummo on saanut Olgalla lihaa luidensa ympärille ja hoitoa ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa, mutta se tärkein Khloyalta vielä puuttui - oma rakastava koti ja ihminen.

Menneisyytensä takia Khloya tarvitsi aivan erityisen kodin. Suureksi iloksemme sellainen löytyi ja Khloya pääsi nauttimaan vanhuudenpäivistään omakotitaloon meren rannalle. Teimme Kloyasta vanhuskummikoiran, koska mummo on jo iäkäs, ja sen hoitoon ja kuntouttamiseen saattaa upota sievoinen summa rahaa. 

Jos haluat olla mukana auttamassa pientä Khloya-mummoa uudessa, paremmassa elämässä, voit tehdä haluamasi suuruisen lahjoituksen keräystilillemme Nordea 139435-155391 (IBAN FI74 1394 3500 1553 91). Kirjoita maksuun viestiksi "Khloya" sekä sähköpostiosoitteesi. Muistathan myös lähettää meille yhteystietosi osoitteeseen laura.viipurinkoirat[at]gmail.com, jotta voimme jatkossa lähettää sinulle Khloyan kuulumisia.

Yhdistyksellä on keräyslupa 2020/2013/4368, ja se on voimassa 7.3.2014-6.3.2016 koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.