Sem-pappa

19.11.2013
Sem-pappa löysi oman kodin Helsingistä. Lämpimät kiitokset kaikille kummeille papan auttamisesta Suomeen ja uuden elämän alkuun!

Sem-pappa tuotiin pahan ihotulehduksen ja korvatulehduksen vaivaamana Irinan tarhalle. Pappa pääsi nyt Suomeen kotihoitoon, jotta sen ikävät vaivat saadaan hoidettua.

Sem-pappa on arviolta noin kymmenen vuotias. Sen menneisyydestä tiedetään sen verran, että se on elellyt alkoholistiporukan koirana Viipurin laitamilla. Hoito on ollut mitä sattuu, ja papan iho sekä korvat olivat päässeet todella pahaan kuntoon. Jokin aika sitten pappa hylättiin kokonaan, ja se alkoi pyöriä lähikylässä etsimässä ruokaa pihoilta. Irina kuuli yksinäisestä ja huonokuntoisesta vanhuskoirasta ja kävi hakemassa pappakoiran tarhalle turvaan.

Tarhalla pahasti tulehtuneen ihon ja korvien hoitaminen kuntoon on jokseenkin mahdotonta. Totesimme Semin erittäin sympaattiseksi ja vielä elämänhaluiseksi pojaksi, joten halusimme antaa sille vielä mahdollisuuden onnellisiin eläkepäiviin. Sem-papalle järjestyikin onneksi hoitopaikka Suomesta ja poika pääsi tänne hoidettavaksi.

Vaikka Sem-papalla on ikää jo kymmenisen vuotta, on se silti hyvin ystävällinen ja elämäniloinen poika. Kunhan vaivat saadaan aisoihin, pääsee Sem nauttimaan kunnolla leppoisista eläkepäivistä.

Eläinlääkäri on jo tutkinut papan. Sen tulehtuneet korvat on huuhdeltu, turkki ajeltu ja ihotulehduksia hoidetaan. Sem on kestänyt hienosti kaikki hoitotoimenpiteet ja se vaikuttaa nauttivan kovasti uudesta elämästään Suomessa.