Kodin saaneita koiria 21. ja 22.10.2015

Tällä viikolla monen entisen tarhakoiran unelmasta tuli vihdoin totta. Suomeen matkusti koiria kahtena päivänä ja peräti 16 koiraa pääsi aloittamaan uuden elämän. Kodin saaminen on aina suuri ilonaihe, mutta erityisen koskettavaa se on silloin, kun kyseessä on vuosia omaa kotia tarhalla odottanut koira. Tällä viikolla saimme todistaa useammankin pitkään tarhalla eläneen koiran odotuksen päättymistä ja oman perheen ensikohtaamista!

Ihmisrakas 8-vuotias Okra-muori ehti odottaa tarhalla kolme vuotta omaa kotia. Onnellisen arkajalka-Ruusan (ent. Leonid) yli viiden vuoden odotus päättyi myös. Nuorella Carima-tytöllä oli odotusta yli vuosi takanaan. Sympaattinen Liina ehti juuri sopivasti viettämään yksivuotissynttäreitään omaan kotiin.

Muita onnekkaita kodinsaajia olivat pennut Neilikka ja Sepi sekä nuori Liam. Hoitopaikkoihin pääsivät Amadeus-pappa, Sessa, Joose, Boris, Miska, Milma, Mimsa, Nuunu ja Princesa

Lämmin kiitos kaikille tuoreille omistajille ja kotihoitajille sekä rutkasti onnea kaikille entisille kodittomille uuteen elämään!

Okra

Ruusa (ent. Leonid)

Carima

Liina

Neilikka

Sepi

Liam

Amadeus

Boris

Joose

Sessa

Princesa