Viipurin Koirat ry kaipaa apua koirapotilaiden hoitamisessa ja sairauksien ehkäisemisessä

Paran pian -rahastomme kaipaa pohjan täytettä! Viipurin Koirat ry auttaa mahdollisuuksien mukaan Viipurissa tarhoilla olevia koiria pääsemään eläinlääkäriin ja huolehtii aiheutuvista kustannuksista. Tänä vuonna klinikalle on joutunut useiksi päiviksi tiputukseen kokonaisia pentueita ja myös aikuisemmat keuhkokuume- ja ripulipotilaat ovat tarvinneet tehohoitoa. Myös Suomen puolella käydään ahkerasti eläinlääkärien vastaanotoilla. Yhdistys on vastuussa suomalaisissa sijaiskodeissa olevien kotia etsivien koirien hyvinvoinnista ja lääkärikäynnit tekevät ison loven yhdistyksen talouteen. Pieniä potilaita riittää edelleen ja pyydämme nyt tukijoiltamme hartaasti apua niiden hoitokulujen kattamiseksi.

Rakennustalkoot- ja klinikkaparakkikeräyksen tavoitteena on rakentaa Irinan tarhalle lämmitetty tila eläinlääkärin tutkimuksia, hoitotoimenpiteitä ja ennen kaikkea sterilointileikkauksia varten. Rakennuksessa olisi myös pienet eristystilat ja mahdollisuus säilyttää lääkkeitä, hoitovälineitä ja papereita. Toivomme, että sairailla koirilla olisi rauhallinen paikka toipua ja että tarhalta löytyisi talviaikaan toipilaille joku muukin lämmin paikka kuin henkilökunnan muutaman neliön kokoinen kahvihuone.

Irinan tarhalle on vaikea saada eläinlääkäreitä, koska potilaille ei ole paikkaa ja hoitotoimia on haasteellista suorittaa aitauksissa ulkona. Parakista odotetaan sekä isoa helpotusta sekä Irinan arkeen että koirien mahdollisuuksiin saada hoitoa vaivoihinsa. Yli kahdensadan koiran tarhalla riittää monenlaista vaivaa, varsinkin, kun koirat sinne tullessaan ovat usein aliravittuja ja heikkokuntoisia, joskus loukkaantuneitakin.

Myös Olgan tarhalle suunnitellaan rakennusprojektia ja karanteenitiloja. Olgan tarhalle tulisi kahteen erilliseen osaan jaettu lämpöeristetty mökki, jonka toinen puoli olisi tarkoitettu uusien tulokkaiden karanteenitilaksi. Ulkona eläneillä ja kaltoin kohdelluilla koirilla saattaa olla tarhalle tullessaan niin ulko- kuin sisäloisia, yskää ja ripulia ja olisi tärkeää, että koirat saataisiin alkuun sijoitettua jonnekin muualle kuin toisten koirien joukkoon.

Tavoitteemme Rakannustalkoot- ja klinikkaparakkikeräykselle on 7000 euroa kumpaisellekin tarhalle eli yhteensä 14 000 euroa, mikä tekee tästä keräyksestä Viipurin Koirien 10-vuotisen historian suurimman. Tavoitteet ja toiveet ovat nyt korkealla!

Annetaan koirille parempi ja terveempi elämä! Käytäthän viitenumeroa, jotta osaamme ohjata lahjoituksesi oikeaan kohteeseen.

Viipurin Koirat ry:n keräystili: Nordea FI74 1394 3500 155391.

Parane pian -rahasto, viite 1054
Irinan tarhan klinikkaparakki, viite 1119
Olgan tarhan karanteeniparakki, viite 1106
Yleislahjoitus, viite 1025

Rahankeräyslupa
Luvan numero: POL-2015-14237
Toimeenpanoaika ja -alue: 14.4.2016–6.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus 14.4.2016
Tarkemmat tiedot rahankeräysluvasta