Kuivikkeita koppeihin – osallistu keräykseen!

Talvi lähestyy kovaa vauhtia. Jo parin kuukauden päästä kylmyys, kosteus ja viima saavat viipurilaiset löytökoirat hytisemään tarhoilla, vaikka pakkasia ei vielä haluaisikaan ajatella.

Hyvä suoja kylmyyttä vastaan on koirankoppien vuoraaminen puukuidusta valmistetulla koirankopinkuivikkeella (esim. PehMusti, Ruti-Rex). Kuivike eristää, lämmittää ja pitää kopin kuivana tehden siten talvesta koirille siedettävämmän. Viipuriin on viime aikoina toimitettu uusia, eristettyjä koirankoppeja, ja kuivikkeella vuoraamalla kopeista saadaan koirille vielä paremmat.

Kuivikepaaleja kuluu Viipurissa kymmenittäin talven aikana. Siksi keräämme varoja, joilla paaleja saataisiin ostettua runsaasti varastoon. Jos haluat auttaa kodittomia koiria selviämään talvesta, on kuivikepaalikeräykseen osallistuminen oiva tapa auttaa!

Yksi paali maksaa noin 25 euroa. Voit osallistua keräykseen paalin tai useamman summalla, tai vaikka parilla eurolla! Tärkeintä on saada rahaa kokoon, jotta paaleja saadaan varastoon jo ennen pakkasten tuloa.

Kuivikelahjoituksen voi tehdä Viipurin Koirat ry:n keräystilille Nordea 139435-155391 (IBAN FI74 1394 3500 1553 91). Kirjoita viestikohtaan maininta “kuivike”. Yhdistykselle myönnetyn keräysluvan numero on 2020/2011/3416 ja se on voimassa 13.12.2011-12.12.2013. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Paaleille kaivataan myös kuljetusapua. Jos olet ajamassa Viipuriin autolla, matkasi kulkee Kotkan ohi ja kyytiisi mahtuisi paali tai pari, ole yhteydessä Johannaan: johanna.koiruus(at)gmail.com

Lämmin kiitos avusta!