Sterilisaatiokampanjan kuulumisia

Ei vahinkopennuille! -sterilisaatiokampanjassa on toteutettu touko- ja kesäkuun aikana neljä tempauspäivää. Kaksi ensimmäistä päivää toteutettiin viipurilaisella eläinklinikalla, jonne vähävaraiset paikalliset saivat tuoda narttukoiriaan leikattaviksi maksutta. Jälkimmäisinä tempauspäivinä yhteistyöeläinlääkärimme avustajineen jalkautui Viipurin lähiseudulle kohteenaan kaikkein huono-osaisimpien perheiden pihakoirat sekä erään autokorjaamon valppaat vahdit.

Viipurin Koirat ry:n aktiivit ovat koordinoineet tempauspäiviä ja olleet mukana niiden toteuttamisessa. Työhön on osallistunut myös vapaaehtoinen suomalainen pieneläinhoitaja, jolle kuuluu suuri kiitos leikkausavustajana toimimisesta.

Kampanjan ansiosta on tähän mennessä sterilisoitu 32 koiraa. Kiitämme kaikkia keräykseen osallistuneita tukijoitamme lämpimästi, sillä ilman lahjoituksia tämä tärkeä ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö ei olisi ollut mahdollista! Yhdistys maksaa jokaisesta leikatusta koirasta eläinlääkärille korvauksen. Koirat saavat myös rabiesrokotuksen. 

Kesätauon jälkeen tempauspäivät jatkunevat - seuratkaa uutisiamme!

Lue lisää keräyksestä.