Rakennustalkoot 2017 -kampanja käynnistyy

Tämän vuoden Rakennustalkoot-kampanjalla on kaksi päätavoitetta:

Ensimmäinen tavoitteemme on kerätä varat kustantaaksemme tarhalla eläville ketjukoirille omat aitaukset. Osa tarhakoirista joutuu elämään tarhan ulkolaidoilla ketjukoirina, koska ne eivät tule toimeen toisten koirien kanssa. Ketjukoirien osana on elää lyhyen ketjun päässä, joka ei anna paljoa liikkumavaraa. Tarhan ulkopuolella elävät ketjukoirat ovat myös alttiina lähitienoilla asuvien irtokoirien hyökkäyksille. Osa irtokoirista on agressiivisia sekä ihmisiä että muita koiria kohtaan, eikä ketjukoirilla ole mahdollisuutta väistää niitä.

Ketjukoirien aitauksia varten tavoitteena on kerätä vähintään 3000 euroa, joilla voitaisiin kustantaa aitaukset yhdeksälle koiralle.

ketjukoirat

Jokainen pakkaskuukausi on viipurilaisille löytökoirille selviytymistä ankarissa olosuhteissa. Tilanteen parantamiseksi toinen kampanjatavoitteemme on kerätä varat uusien lämpöeristettyjen koppien hankkimiseksi vanhojen ja huonokuntoisten tilalle. Nyt on jo korkea aika aloittaa varainkeruu, jotta uudet kopit ehtivät käyttöön ennen syksyn sateita.

Koppikampanjan tavoitteena on rahoittaa vähintään 15 kestävää ja lämpöeristettyä koppia, joista jokainen maksaa noin 250 euroa. Lisäksi Olgan tarhalta puretaan viimeinen huonokuntoinen koiramökki ja sen tilalle rakennetaan uusi mökki, jonka hinta-arvio on noin 3000 euroa. Keräyksen minimitavoite koppien osalta on siis 6 750 euroa.
 

koppikampanja

 

Jos varoja jää yli, käytetään ne tarhan aitausten peruskorjaukseen.

Tarhojen kunnostustöihin on mahdollista lahjoittaa varoja vuoden ympäri esimerkiksi tarhakummiksi ryhtymällä, mutta #lahjoitalantti-haasteen ajan sitoudumme tiedottamaan lahjoittajille kertyneestä lahjoitussummasta säännöllisesti sosiaalisen median kanavissamme. Kampanjan aikana esittelemme myös koiria, joita keräyksen tuotolla tullaan auttamaan ja kerromme rakennusprojektien edistymisestä.

Keräystavoite on suuri, joten jokainen euro tulee tarpeeseen! Tule siis mukaan tekemään kodittomien löytökoirien elämästä helpompaa, rakentamaan niille suojaavat aitaukset ja mahdollista niille lämmin nukkumapaikka ensi talvea varten. Lahjoita lantti kampanjaan ja haasta myös ystäväsi mukaan #lahjoitalantti-haasteeseen!

Tule siis mukaan talkoisiin ja #lahjoitalantti Viipurin kodittomien koirien hyväksi!

tili: FI74 1394 3500 1553 91

Käytäthän maksaessasi seuraavia viitteitä:


Irinan tarhan rakennustyöt: 1119

Olgan tarhan rakennustyöt: 1106

Seuraa keräyksen etenemistä Facebook-sivullamme.

Rahankeräyslupa: POL-2015-14237

Toimeenpanoaika ja -alue: 14.4.2016-6.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.