Yritysyhteistyö

Onko sinulla oma yritys, jolle haluaisit näkyvyyttä ja samalla tehdä hyvää? Teemme mielellämme yhteistyötä rescuemyönteisten yritysten kanssa! Ota yhteyttä: tanja.liukkonen@viipurinkoirat.fi

 

Vihreä Tassu - hyvinvointia viipurilaiskoiralle -15 %      

Vihreä Tassu on ekologinen, koiran hyvinvointiin keskittyvä yritys ja koirien ekopuoti Vantaan Tikkurilassa, jonka omiin palveluihin kuuluvat koirahieronta, koirien laserhoidot, ravitsemusneuvonta ja koirien päivähoito. Säännöllinen lihashuolto edesauttaa liikkuvuutta ja tukee koiran hyvinvointia ja Viipurin Koirat ry suosittelee Vihreän Tassun hieronta- ja laserhoitoja lämpimästi kaikille koirille. Viipurin Koirat ry:n kautta adoptoidut koirat saavat jatkuvana etuna 15 % alennusta kaikista näistä hyvinvointipalveluista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). Muista ilmoittaa yhdistyksen nimi ajanvarauksen yhteydessä ja varaudu esittämään koiran adoptiosopimus tai maahantuontitodistus henkilökunnalle.

Vihreässä Tassussa tehdään myös trimmauksia ja Emmi-Pet -hammaspuhdistuksia, minkä lisäksi tiloissa toimii koirien oma ekopuoti. Puodissa on myynnissä paljon laadukkaita ruokia, luonnonmukaisia herkkuja ja ekologisia koiratarvikkeita, ja ostoksia varten voi liittyä Vihreän Tassun omaan kanta-asiakasohjelmaan. Tarvittaessa kotiinkuljetus järjestyy Matkahuollon kautta.

1.9.2020 alkaen Vihreä Tassu myös tukee yhdessä Essential-koiranruokavalmistajan kanssa viipurilaiskoirien alkutaivalta Suomessa tarjoten laadukkaita herkkuja sekä ruokamaistiaisia ja alennuskoodin ensimmäiseen ruokasäkkiostokseen joko Vihreästä Tassusta tai Essentialin omasta verkkokaupasta.

Lisätietoja Vihreän Tassun kotisivuilla: https://www.vihreatassu.fi/
Varaukset puhelimitse tai netissä: https://www.vihreatassu.fi/yhteystiedot-ja-ajanvaraus

 

PetHolic.Net - Lahjoita laadukasta koiranruokaa kummikoirille -20 %

Voit muistaa yhdistyksen kummikoiria ja kotihoitolaisia laadukkaalla ruualla edulliseen hintaan: koodilla lahjoitus0114 saat PetHolic.Net -verkkokaupasta 20 % alennusta ja ruuat kulkeutuvat suoraan yhdistykselle. Verkkokauppa löytyy täältä: https://www.petholic.net/kauppa/

Myös viipurilaiskoirien omistajat saavat 20 % alennusta verkkokauppaostoksista omalla alennuskoodillaan. Omistajien alennuskoodin saat sähköpostitse lähettämällä pyynnön tanja.liukkonen@viipurinkoirat.fi ja kertomalla koirasi nimen ja Suomeen muuttovuoden. Alennukset ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. 

Sari Nikkanen kertoo yrityksestä näin:

”PetHolic.Net on keravalainen perheyritys, joka tuo maahan korkealaatuisia CLINIVET koiran- ja kissanruokia sekä muita lemmikkieläintarvikkeita. Lisäksi valmistamme itse ekologisia La Toilette kissanvessoja, joka on yrityksen oma innovaatio. Meille lemmikkien hyvinvointi on tärkeä asia ja siksi meidän valikoimaan on valittu ainoastaan sellaiset ruoat ja hoitotuotteet, joita me itse haluamme tarjota omille lemmikeille. Koska eläinten hyvinvointi on niin lähellä meidän sydäntä, on ilo tehdä yhteistyötä eläinsuojelujärjestöjen kanssa. Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys on ollut meidän yhteistyökumppani jo vuosia, jonka järjestämiin tapahtumiin olemme säännöllisesti osallistuneet ja jonka kanssa olemme yhdessä kampanjoineet Tolkkisten kissatalon kodittomien asukkaiden hyväksi. Odotan innolla alkavaa yhteistyötä myös Viipurin Koirien parissa.”

Lisätietoja ja verkkokauppa: https://www.petholic.net/