Yritysyhteistyö

Onko sinulla oma yritys, jolle haluaisit näkyvyyttä ja samalla tehdä hyvää? Teemme mielellämme yhteistyötä rescuemyönteisten yritysten kanssa! Ota yhteyttä: tanja.liukkonen@viipurinkoirat.fi

 

Vihreä Tassu - hyvinvointia viipurilaiskoiralle -15 %      

Vihreä Tassu on ekologinen, koiran hyvinvointiin keskittyvä yritys ja koirien ekopuoti Vantaan Tikkurilassa, jonka omiin palveluihin kuuluvat koirahieronta, koirien laserhoidot, ravitsemusneuvonta ja koirien päivähoito. Säännöllinen lihashuolto edesauttaa liikkuvuutta ja tukee koiran hyvinvointia ja Viipurin Koirat ry suosittelee Vihreän Tassun hieronta- ja laserhoitoja lämpimästi kaikille koirille. Viipurin Koirat ry:n kautta adoptoidut koirat saavat jatkuvana etuna 15 % alennusta kaikista näistä hyvinvointipalveluista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). Muista ilmoittaa yhdistyksen nimi ajanvarauksen yhteydessä ja varaudu esittämään koiran adoptiosopimus tai maahantuontitodistus henkilökunnalle.

Vihreässä Tassussa tehdään myös trimmauksia ja Emmi-Pet -hammaspuhdistuksia, minkä lisäksi tiloissa toimii koirien oma ekopuoti. Puodissa on myynnissä paljon laadukkaita ruokia, luonnonmukaisia herkkuja ja ekologisia koiratarvikkeita, ja ostoksia varten voi liittyä Vihreän Tassun omaan kanta-asiakasohjelmaan. Tarvittaessa kotiinkuljetus järjestyy Matkahuollon kautta.

1.9.2020 alkaen Vihreä Tassu myös tukee yhdessä Essential-koiranruokavalmistajan kanssa viipurilaiskoirien alkutaivalta Suomessa tarjoten laadukkaita herkkuja sekä ruokamaistiaisia ja alennuskoodin ensimmäiseen ruokasäkkiostokseen joko Vihreästä Tassusta tai Essentialin omasta verkkokaupasta.

Lisätietoja Vihreän Tassun kotisivuilla: https://www.vihreatassu.fi/
Varaukset puhelimitse tai netissä: https://www.vihreatassu.fi/yhteystiedot-ja-ajanvaraus


Kaurilan Sauna – kauneutta ja hyvää oloa

Koodilla VIIPURINKOIRAT -5% saat alennusta Kaurilan Saunan omista tuotteista ja 20% prosenttia verkkokaupasta koodilla tehtyjen tuotteiden hinnasta lahjoitetaan Viipurin Koiran ry:n toiminnan tukemiseksi.

Kaurilan Sauna Oy on kotimainen luonnonkosmetiikan valmistaja ja perheyritys. Kaurilan Saunan perustaja Saara Heikkinen etsi perustaessaan yrityksen vuonna 2009 kauniisti palavia kynttilöitä, sopivia pyyheliinoja ja hajusteettomia herkän ihon saippuoita, mutta mieleisiä tuotteita ei löytynyt kauppojen tarjonnasta. Saara ryhtyi tuumasta toimeen, kehitti ja toteutti ideoitaan testaten tuotteita omalla herkällä ihollaan sekä kuunnellen saunavieraiden toiveita. Kaikki Kaurilan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille.

Kaurilan Saunan kampanjatuotteet löydät täältä: https://kaurilansauna.fi/collections/kaurilansauna

Saat tuotteiden hinnasta 5% alennuksen koodilla VIIPURINKOIRAT vuoden 2020 loppuun saakka. Käyttämällä koodia oston yhteydessä 20% ostettujen tuotteiden tuotosta lahjoitetaan Viipurin Koirat ry:n toiminnan tukemiseen.