Yritysyhteistyö

Onko sinulla oma yritys, jolle haluaisit näkyvyyttä ja samalla tehdä hyvää? Tai vastaatko yrityksesi somenäkyvyydestä? Teemme mielellämme yhteistyötä rescuemyönteisten yritysten kanssa! Suunnitellaan vaikka somekampanja korvausta vastaan. Tai onko yritykselläsi koiratarvikkeita tai muuta tavaraa, jota haluaisit lahjoittaa? Yhteystiedot löydät täältä.

Vihreä Tassu - hyvinvointia viipurilaiskoiralle -15 %      

Vihreä Tassu on ekologinen, koiran hyvinvointiin keskittyvä yritys ja koirien ekopuoti Vantaan Tikkurilassa, jonka palveluihin kuuluvat koirahieronta, koirien laserhoidot, ravitsemusneuvonta, Emmi-Pet -hammaspuhdistukset ja koirien päivähoito. Säännöllinen lihashuolto edesauttaa liikkuvuutta ja tukee koiran hyvinvointia ja Viipurin Koirat ry suosittelee Vihreän Tassun hieronta- ja laserhoitoja lämpimästi kaikille koirille. Viipurin Koirat ry:n kautta adoptoidut koirat saavat jatkuvana etuna 15 % alennusta kaikista näistä hyvinvointipalveluista (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). Muista ilmoittaa yhdistyksen nimi ajanvarauksen yhteydessä ja varaudu esittämään koiran adoptiosopimus tai maahantuontitodistus henkilökunnalle.

Vihreän Tassun tiloissa toimii myös koirien oma ekopuoti. Puodissa on myynnissä paljon laadukkaita ruokia, luonnonmukaisia herkkuja ja ekologisia koiratarvikkeita, ja ostoksia varten voi liittyä Vihreän Tassun omaan kanta-asiakasohjelmaan. Tarvittaessa kotiinkuljetus järjestyy Matkahuollon kautta.