Kiitos Vantaan ruoka- ja tarvikekeräykseen osallistuneille!

Yhdistys järjesti lauantaina 22.11. Vantaan Musti ja Mirri Petikon edustalla ruokakeräystapahtuman. Loskaisesta säästä huolimatta paikalle saapui sekä koirien ystäviä että tuttuja, Viipurista kotoisin olevia koiria.

Aivan erityisesti kaivattiin ravinteikasta pentujen kuivamuonaa, ja jonkin verran sitä saatiinkin. Aliravittuja pentuja on pitkin syksyä tullut molemmille tarhoille ja niitä uhkaavat nälän lisäksi riisitauti ja muut puutossairaudet.

Koirien kuivamuonaa saatiin yhteensä noin 400 kiloa. Lisäksi saatiin purkkiruokaa, hiukan kissanruokaa, leluja ja runsaasti koirien herkkuja. Matolääkkeet ja ripulipotilaan vatsan toimintaa tukevat lääkkeet olivat todella tervetulleita lahjoituksia. Lisäksi lahjoituskuormaan kertyi mm. vilttejä, kuljetusbokseja ja hiukan vaatteita. Kahvikassaan kertyi 150 euroa ja 87 senttiä ja kannatustuotteita sekä jouluisia käsitöitä myytiin 227 eurolla.

Paikalla oli erikoisvieraina kaksi kummikoiraa: 8-vuotias Peka-tyttö, joka on etsinyt omaa kotia jo pitkään, sekä jalkaoperaatiosta toipuva ja omaa kotia etsivä Taneli. Molemmat saivat tutustua muutamiin paikalle saapuneisiin kummitäteihin ja -setiin, joiden antama taloudellinen tuki on ollut korvaamaton lääkärikulujen kattamiseksi.

Kiitos kaikille mukana olleille ja lahjoitauksia tehneille! Ja kiitos myös jälleen Vantaan Musti ja Mirri Petikolle!

Peka ja kummisetä

Taneli ja kummitäti