Vuoden paras koiratapahtuma Löytökoiralauantai jälleen 30.8.

Yhdistyksen suosikkitapahtuma Löytökoiralauantai järjestetään Helsingissä Alppilan kirkon tiloissa 30.8. kl. 12-16, osoitteessa Kotkankatu 2. Tapahtumassa on mahdollista tutustua monipuolisesti eläinsuojelutyöhön ja eri yhdistyksiin. Myös Viipurin Koirat ry on mukana! Kaikki tuotto käytetään löytöeläintyöhön. Tapahtumasta ja ohjelmasta pian lisää nettisivuilla tai Facebookissa.

Tapahtumassa on mahdollista ostaa Viipurn Koirien kannatustuotteita, joten varaathan mukaan vähän käteistä. Kerromme mielellämme kummikoirista, kotihoitajana toimimisesta, adoptioprosessista ja kotia etsivistä koirista. Tapahtumassa voit tutustua muutamiin Viipurista kotiutuneisiin koiriin ja esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä. Emme toivo tapahtumaan suuria lahjoituksia, vaan tiedotamme pian erikseen järjestettävästä syksyn ruokakeräyksestä.  

Jos tulet paikalle oman koirasi kanssa, huomaathan että tilat ovat ahtaat ja aralla koiralle stressaavat. Älä tuo koiraa jos sillä on juoksut, se on vastikään saapunut Suomeen, jos koira ei osaa olla muiden koirien kanssa tai se on sairas. Koiralla tulisi olla voimassa rokotukset ja kilpailuun osallistuvilta koirilta voidaan tarvittaessa pyytää rokotustodistukset näytettäviksi.