Viipuriin toimitettuja lahjoituksia 1-3/2014

Yhdistyksen aktiivit ovat vierailleet tiheään tahtiin viipurissa. Jokaisella matkalla pyritään kuljettamaan Suomesta viemisiä niin paljon kuin autoihin mahtuu - ja Venäjän vientirajoitukset sallivat. Lisäksi tavaraa toimitetaan koirakuljetusten paluukuormassa. Suomesta saadut ruokalahjoitukset ovat elinehto erityisesti kasvaville pennuille, jotka kaipaavat kipeästi ravitsevaa ruokaa. Lisäksi koppien kuivikkeet ovat todella tärkeitä tarhoilla märkinä ja kylminä vuodenaikoina, eikä vastaavia tuotteita myydä Venäjällä. Kuivikkeiden lisäksi Viipurin Koirat ry hankkii lahjoitusvaroin mm. matolääkkeitä ja lämpölamppuja. Yhdistys ostaa myös ruokaa Viipurista ja osallistuu lämmityskustannuksiin. Jokaisella tarhamatkalla osallistutaan myös Irinan tarhan töihin.

Alla joitakin kuvamaistiaisia alkuvuonna 2014 toimitetuista lahjoituksista:

11.1.2014:

25.1.2014:

8.2.2014:

1.3.2014:

Haluatko auttaa? Otamme ruoka- ja tarvikelahjoituksia vastaan kotivarastoihimme Pääkaupunkiseudulla! Vastaanottomahdollisuuksia on vaihtelevasti myös Turun, Kotkan, Tampereen ja Lappeenrannan seuduilla. Kysy lisää info@viipurinkoirat.fi.

Pääkaupunkiseudun ruokakeräystapahtuma järjestetään kaksi kertaa vuodessa - keväisin ja syksyisin. Seuraava suurempi keräystempaus on Vantaalla huhtikuun lopussa.