Ruoka- ja tarvikekeräys lauantaina 26.4.2014 klo 10–14 Petikon Musti ja Mirrissä

Keräyksen tuotolla avustetaan Viipurin koiratarhojen kodittomia eläimiä. Keräyspaikan osoite on Petikontie 1, 01720 Vantaa, Musti ja Mirri. Kartta: https://goo.gl/maps/jm8x1

Tervetullutta apua ovat mm.
-koirien ja kissojen kuivamuona, purkkiruoka ja herkut - erityisesti ravitseva penturuoka
-matolääkkeet (mm. Drontal) ja ulkoloishäätölääkkeet (mm. Frontline) sekä ruuansulatusta tukevat ravintolisät (mm. Inupect Forte)
-koirien tarvikkeet, kuten kestävät lelut, pannat ja valjaat. Käytetytkin kelpaavat!
-keskikoiselle koiralle sopivat kuljetusboksit, kevythäkit ja vastaavat

Emme valitettavasti voi ottaa vastaan vaatteita tai peittoja rajallisten varastotilojen ja kuljetusmahdollisuuksien vuoksi.

Tule tapaamaan meitä ja Viipurista kotoisin olevia koiria. Kotia etsivät Einari, Peka ja Zeta käyvät tapaamassa kotiehdokaita ja myös kummikoira Vuk ottaa vastaan rapsutuksia. Tarhanpitäjä Irina Viipurista piipahtaa myös paikalla!

Voit osallistua keräykseen vaihtoehtoisesti lahjoittamalla haluamasi summan tilille FI74 1394 3500 1553 91 (Saaja: Viipurin Koirat ry, keräyslupa 2020/2013/4368). Voit myös ostaa ruokaa paikan päältä ja hyödyntää Petikon Musti ja Mirrin tarjouksia. Tapahtumassa on mahdollista tutustua yhdistyksen kannatustuotteisiin, joten varaathan mukaan käteistä.

Tapahtuman mainosjulisteen voi ladata pdf-muodossa täältä. Tulosta ja vie se vaikka lähimmän koirapuistosi ilmoitustaululle!

Lämmin kiitos avusta!