Kummipentue tarvitsee apua

Viisi pelokasta ja nälkäistä pentua saapui Olgan tarhalle pahvilaatikossa hiukan yli viikko sitten. Niiden emon omistaja hylkäsi talvella sekä tulipalossa kärsineen talonsa että koiransa, ja joitakin kuukausia myöhemmin tämä viisikko syntyi talon pihapiiriin. Näistä n. kuusiviikkoisista pienokaisista koostuu Viipurin Koirien uusi kummipentue, jota voi tukea lahjoituksin. Tulemme kertomaan säännöllisin kuulumisin näiden poikasten selviytymisestä, kasvamisesta sekä – jos niin onnellisesti käy – kotien löytymisestä Facebook-sivullamme.

Tällä hetkellä pennut ovat sijoitettuina omaan aitaukseensa, jossa on kuivikkeilla pehmustettu koppi. Pentuja ruokitaan kuivaruualla sekä mahdollisuuksien mukaan starter-märkäruualla. Ravinteikas märkäruoka on tärkeä apu pienten pentujen selviytymiselle ja kasvulle. Ruoka on koostumukseltaan helppoa pikku hampain syötäväksi ja sisältää paljon tarvittavia vitamiineja, rakennusaineita ja energiaa pennuille. Toivomme, että saamme lahjoitusvaroilla hankituksi penturuokaa sekä kustannetuksi koko sisarusparvelle elintärkeät matolääkkeet ja rokotukset. Auttaisitko meitä siinä?

Kummipentuetta voi tukea lahjoituksin:
tili: FI74 1394 3500 1553 91
viesti: kummipentue

Mikäli varoja sattuisi kertymään kummipentueelle yli tarpeen, käytetään varat muiden viipurilaispentujen ruokaan, matolääkkeisiin ja rokotuksiin.

 

Kummipentueelle vietyjä starter-ruokia. Nämä märkäruoat eivät riitä kuin pariksi päiväksi.

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.