Torstaina 14.6. joogataan Viipurin Koirat ry:n hyväksi Vallilan Wonderlandissä!

Reetta Lagerström Yoga & fitneksestä sekä uusi yhteisöllinen työtila Wonderland järjestävät hyväntekeväisyysjoogan Viipurin Koirat ry:n hyväksi torstaina 14.6.2018 klo 17-18 Wonderlandin tiloissa osoitteesssa Konepajankuja 1, Helsinki. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten varaathan paikkasi tunnille ajoissa! Tunnille ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin joogit, sillä opetuksen taso sovitetaan osallistujien osaamiseen.

Tunnille on vapaaehtoinen ilmoittautumismaksu (suositushinta 5-10 e) joka suoritetaan Viipurin Koirat ry:n tilille FI96 1394 3500 1553 83 käyttäen viestiä Jooga.
 

Wonderland work-eat-drink on luovan työn ehdoilla suunniteltu uusi työtila. Wonderland ei ole pelkkä toimitila, vaan ennemminkin elävä ammattilaisten ja tapahtumien yhteisö, jonka jäsenyys auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Haluat sitten luoda kulttuurisisältöä, suunnitella uuden jäänmurtajan, luoda yritykselle graafisen ilmeen tai innovoida pankkikonseptia, Wonderland on suunniteltu kaiken tämän mahdollistamista varten. Wonderland rakentuu coworking-tiloista, luovista neukkareista, ravintolasta ja tapahtumatiloista.

Reetta Lagerström on RYT 500 joogaohjaaja -koulutuksen käynyt ja ihastuttavan viipurilaiskoiruuden Isoldan omistaja.

Tervetuloa kaikki joogaamaan koirien hyväksi!

Varaa paikkasi Eventbrite-sivun kautta.
Facebook-tapahtumasivu
Reetta Lagerströmin kotisivut ja facebook-sivu
Wonderland kotisivut ja facebook-sivu