Ruoka- ja tarvikekeräys Porttipuiston Mustissa ja Mirrissä 24.11.

Vantaan Musti ja Mirri Porttipuisto -myymälä laajenee 24.11. klo 10-16 pihalle! Myynnissä paljon tuotteita sopuhintaan – täältä löydät esimerkiksi edulliset joululahjat karvakamuille. Tapahtuman yhteydessä kerätään lahjoituksia myös Viipurin Koirille.

Tapahtumassa pääset tapaamaan yhdistyksen aktiiveja, vaihtamaan kuulumisia sekä halutessasi tuomaan jouluterveisiä tarhoille vietäväksi. Toivotuin jouluterveinen tarhoilla on tällä hetkellä laadukas penturuoka ja sellaiset ravintolisät, jotka auttavat heikoimpia pärjäämään talven yli (esim. Nutriplus-tyyppiset valmisteet). Valitettavasti emme pysty tällä hetkellä ottamaan vastaan peittoja, tyynyjä tai muita tekstiilejä.

Myymälän osoite on Porttipuistontie 1, Vantaa.

HUOM! Matkahuolto järjestää 15.11. kampanjapäivän, jolloin maksimissaan 10 kg paketteja voi lähettää hintaan 1 €! Jos et pääse Porttipuiston Mustiin ja Mirriin keräyspäivänä, hyödynnä 15.11. päivän kampanjaetu ja laita paketti tulemaan seuraavilla tiedoilla: Viipurin Koirat ry, Rantatie 249, 54100 Joutseno. Puhelinnumero saapumisilmoitusta varten: 050 3400 297.

Emme ota paketteinakaan vastaan petivaatteita, tyynyjä tai muita tekstiilejä. Koiran- ja kissanruuat, lisäravinteet, matolääkkeet sekä käyttökelpoiset pannat, valjaat, tarvikkeet ja koirien- tai kissojen lelut ovat toivottuja terveisiä tarhoille.

Lue lisää paketin lähettämisestä eurolla 15.11. matkahuollon sivuilta: http://www.matkahuolto.fi/puhdasomatunto