Kiitos eettisiä joululahjoja ostaneille!

Suuren suuri kiitos kaikille eettisiä joulu- ja ystävänpäivälahjoja ostaneille! Saimme näillä keräyksillä kasaan huikeat 12 000 euroa.

Joulun 2018 lahjavaihtoehtoja olivat tällä kertaa mm. koirankoppi, hylättyjen pentujen pelastuspaketti sekä sterilisaatiot ja rokotukset. Rahaa kerättiin myös koiravanhusten lääkärikäynteihin ja lääkkeisiin sekä ruokaan. Ruokarahat ja vanhusten rahat tulivat todella tarpeeseen ja ne käytettiinkin loppuun muutamassa viikossa. Samoin matolääkkeitä ostettiin koko niihin kertyneellä 530 euron summalla ja nämäkin lääkkeet olemme jo päässeet jakamaan koirien suihin. Sterilisaatioihin kertyi eettisistä joululahjoista 1400 euroa, jolla kustannettiin vuodenvaihteessa toteutetut Ei vahinkopennuille -kampanjan sterilisaatiot ja kastraatiot sekä Irinan tarhalla tammikuun aikana toteutetut kastraatiot. Yksi koppikin ehdittiin joululahjarahojen avulla rakentaa ja kuljettaa Viipuriin parahiksi ennen tammikuun kovia pakkasia.

Eettisistä lahjoista on moninkertaisesti iloa sekä lahjan antajalle, saajalle, meille Viipurin Koirat ry:n aktiiveille sekä löytökoiraongelman kanssa painiskeleville venäläisille tarhanpitäjille ja vapaaehtoisille – ja ennen kaikkea tietysti koirille. Kiitos! Muistattehan eettiset lahjat myös ensi jouluna <3