Yhdistyksen esittely- ja keräyspiste Porttipuiston Mustissa ja Mirrissä 7.12.

Tämän vuoden viimeistä keräyspäivää vietetään lauantaina 7.12. Porttipuiston Musti ja Mirri -myymälässä (Porttipuistontie 1, Vantaa), jossa olemme paikalla klo 11–14 esittelemässä yhdistyksen toimintaa ja ottamassa vastaan lahjoituksia. Keräyksen teemana on Iloa pennuille ja onnellinen vanhuus, eli tavoitteena on kerätä iloa paitsi pennuille, myös parantaa vanhuskoirien elämää.

Kuten aiemmissa Iloa pennuille! -keräyksissä, toivomme nytkin saavamme lahjoituksena runsaasti hyvälaatuista penturuokaa ja muita pentujen terveelle kasvulle välttämättömiä lahjoituksia.

Vanhuskoiria auttavat erityisesti laadukas senioriruoka sekä vanhoille koirille tarkoitetut lisäravinteet. Myös kaikenlaiset koirien tarvikkeet – niin uudet kuin käytetyt – otetaan kiitollisena vastaan.

Jos joku Suomessa asuvista kummikoirista on vienyt sydämesi, voit lähettää lahjan juuri tälle koiralle! Toimitamme paketoidut ja/tai nimetyt lahjat lahjansaajille. Esimerkiksi pitkäaikainen kummikoira Mercedes toivoisi lahjaksi niveltukivalmisteita ja seniorikoirille tarkoitettua ravintoöljyä.

Jos et pääse varsinaisena keräyspäivänä paikalle, voit tuoda lahjoitukset myymälään 2.-5.12. Itsenäisyyspäivänä 6.12. myymälä on suljettu.

Toivottavasti nähdään 7.12. Porttipuistossa!

Lisätietoja kummikoirista: http://viipurinkoirat.fi/ryhdy-kummiksi