Yhdistyksen joulukeräys

Ulkona sataa lunta. Olimme juuri omien koirieni kanssa ulkona. Ne loikkivat lumessa ja olivat niin onnellisia, että minua itketti. Kumpikin niistä kadulle syntynyt. Kun ne olivat aikansa riehuneet lumessa, tulimme sisälle ja ne saivat luut jyrsittäväksi. Tuolla ne nyt nukkuvat sängyllä autuaana ja kun katson niitä, olen niin kiitollinen, että saan olla niiden elämässä.

Samaan aikaan kurkkuani kuristaa. Miten monet pienet tassut kastuvat ja palelevat. Miten moni kirsu nuohoaa maata löytääkseen edes jotain jotenkuten syötäväksi kelpaavaa siinä ihan liian usein onnistumatta. Miten moni tassujen ja kirsujen omistaja käpertyy talon seinustalle nukkumaan valmiina hetkenä minä hyvänsä hyppäämään pystyyn ja pakenemaan milloin mitäkin.

Minä tiedän, että meitä, joiden ajatukset ovat niin kovin usein niiden luona, joille pimeys ei tuo turvaa, on niin paljon ja minä tiedän myös, että yhdessä me pystymme niitä auttamaan. Me pystymme olemaan osa mahdollisuutta, jonka Viipurin Koirat voi koirille antaa. Me kaikki yhdessä olemme se mahdollisuus.

Autetaan tassuja, kirsuja, korvia ja häntiä. Tehdään se yhdessä.

Voit auttaa lahjoittamalla tuttuun tapaan tilisiirtona suoraan yhdistyksen keräystilille: FI74 1394 3500 1553 91

viite (yleislahjoitus): 1025

Lahjoittaminen käy kätevästi myös MobilePaylla. Viipurin Koirien MobilePay-numero on 95577. Lataa sovellus puhelimeesi ja voit jatkossakin hoitaa lahjoitukset helposti ja juuri silloin, kun on sopiva hetki itsellesi.

Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille ja ihanaa joulun odotusta! Tehdään tästä joulusta hieman parempi myös Viipurin kodittomille koirille.

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.