Naistenpäivän keräys: varoja sterilisointikampanjaan

Olemme saaneet viime aikoina taas runsaasti avunpyyntöjä Viipurin seudun muutamilta aktiivisilta vapaaehtoisilta. Pyynnöt koskevat yleensä uusia, hylättyinä löytyneitä koiria ja niiden pentuja, joille tarvitaan apua alkaen penturuuasta aina koppeihin ja täpötäydelle tarhalle tarvittaviin uusiin aitauksiin. Myös sterilisaatioleikkauksille pyydetään rahoittajaa.

Vapaaehtoisena koiria auttava Oksana korjasi viime viikonloppuna talteen kokonaista kolme pentuetta saamiensa puheluiden perusteella. Yhden näistä pentueista oli koiraemo synnyttänyt hankeen. Siinä alkoi kuuden koiranpennun elämä ja siinä myös kolmen elämä nopeasti päättyi. Hätääntynyt koiraemo oli todennäköisesti hylätty aivan hiljattain, koska se oli puhdas ja hyväkuntoinen. Emo ja sen kolme pienokaista pääsivät löytymisen jälkeen auton kyytiin ja ne toimitettiin Elenan täpötäydelle tarhalle Svetogorskiin. Emo sterilisoidaan myöhemmin Viipurin Koirien tuella. 


Kuva: Oksana Allenova


Kuva: Oksana Allenova

Eläinsuojelu on Viipurin seudulla vapaaehtoisten naisten ja pienillä resursseilla toimivien yksityisten tarhojen harteilla. Sterilisointi auttaa vähentämään autettavien määrää, helpottaa auttajien taakkaa ja ehkäisee ennalta kärsimystä. 

Pyydämme naistenpäivänä lahjoituksia koiraemojen ja ahkerien vapaaehtoisten naisten auttamiseksi. 

Keräystili: FI74 1394 3500 1553 91
Sterilisaatiokampanjan viitenumero: 1041
Koiranruuan viitenumero: 1038
Elenan tarhan uuden aitauksen viitenumero: 1203

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018. Kerätyt varat käytetään Viipurin seudun kodittomien koirien ja kissojen hyväksi.