Yhdistyksen esittely- ja keräyspiste Keravalla 30.11.

Tervetuloa viettämään kanssamme Iloa pennuille! -päivää Keravan Musti ja Mirri -myymälään (Prisma Kerava, Kauppakaari 2) 30.11. klo 11-14! Olemme tuolloin paikalla myymälässä esittelemässä toimintaamme sekä ottamassa vastaan lahjoituksia.

Pennuille iloa tuovat monet käytännölliset lahjoitukset. Riittävä, laadukas ravinto auttaa pentuja kasvamaan terveiksi aikuisiksi (esim. mother & baby dog -nappula). Sairaat ja huonokuntoiset koirat tarvitsevat tavallisen ruuan lisäksi vahvistavaa toipilasruokaa (esim. Hill’s a/d tai Royal Canin Recovery). Vitamiinit, ravintolisät ja maitohappobakteerit tukevat myös niin pentujen kuin aikuisten koirien hyvinvointia. Erityisesti toivomme Nutri-plus-lisäravinnegeeliä tarhoille vietäväksi.

Olemme kiitollisia kaikista muistakin lahjoituksista ja otamme ilolla vastaan myös käytetyt tarvikkeet! Lahjoituksia voi tuoda myymälään koko viikon ajan 25.-30.11.

Toivottavasti nähdään Iloa pennuille! -päivän merkeissä 30.11.! Toivomme näkevämme myös monia yhdistyksen kautta kodin saaneita viipurilaisia tapahtumassa.