Eettinen joululahja moninkertaistaa ilon

Viipurin koirien suositut eettiset joululahjat ovat tilattavissa. Valikoimassa on tänä vuonna 12 erilaista lahjaa, arvoltaan 5–120 euroa. Eettisen lahjan ostaja saa sähköisen kortin, jonka voi lähettää joulutervehdykseksi ystävälle sellaisenaan sähköpostilla tai tulostettuna. Keräykseen voi toki osallistua muutenkin! Lahjasta riittää iloa niin sen saajalle, antajalle kuin koiria hoitaville työntekijöille ja vapaaehtoisille – ja ennen kaikkea tietysti koirille.

Hankimme joulukeräyksen tuotolla heti joulun jälkeen koiranruokaa, lääkkeitä, rokotteita, juoma-astioita ja petejä löytökoiratarhoille Viipuriin, Svetogorskiin ja Kamennogorskiin, joilla apu on kipeästi tarpeen. Varoilla myös mahdollistetaan elintärkeitä sterilisaatioleikkauksia, ravitsevaa ruokaa hylätyille pennuille ja eläinlääkärikäyntejä vanhuskoirille. Sen avulla päästään myös antamaan pieniä ilon hetkiä muuten niin ankeissa oloissa eläiville kodittomille koirille. Olethan mukana auttamassa!

Eettiset joululahjat löydät verkkokaupastamme. Esimerkkejä lahjoista:


Muovipeti suojaa koiraa kylmältä ja vedolta, ja mahdollistaa rauhaisan lepopaikan. Tämän eettisen lahjan arvo on 30 euroa.


Hylätyn pentueen pelastuspaketti sisältää ravinteikasta ruokaa, joka on elintärkeää aliravituille pennuille. Tämän eettisen lahjan arvo on 100 euroa.

Yhdistyksen rahankeräyslupa RA/2020/903 on voimassa 1.8.2020 alkaen.