Viipurin Koirien Talent Show 7.6.–13.6.2021

15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi haluamme juhlistaa myös kodin saaneita viipurilaisia ja sitä tosiseikkaa, miten lahjakkaita, fiksuja ja rakastettavia nämä karvakuonomme ovat. Moni koira harrastaa erilaisia lajeja yhdessä omistajansa kanssa, osa treenailee kotona temppuja aktivointimielessä tai ihan vaan yhteiseksi iloksi. Viipurilaiset ovat myös monesti erityisen persoonallisia ja omaavat omia hassuja tapoja ja taitoja. On oma viipurilaisesi sitten upea sulokurkku, agilitymestari, mahtava jäljestäjä tai kenties repertuaaristanne löytyy joku hauska temppu, jonka haluaisitte jakaa muidenkin iloksi, niin tervetuloa osallistumaan hyvän mielen Talent Show -sometapahtumaan.

Osallistumisohjeet:

Kilpailussa on kolme kategoriaa

  • Harrastuslajit
  • Paras temppu
  • Hulvattomin taito

Postaa video Facebookin tapahtumasivuillle (julkaistaan 7.6.) tai Instagramissa (alkaen 7.6.) lisäämällä videoon @viipurinkoirat ja käyttämällä #viipurinkoirientalentshow -hashtägiä.

Jokaisesta kategoriasta palkitaan paras video Musti ja Mirri Tapiolan lahjoittamalla tuotepaketilla sekä Viipurin Koirien julisteella (toimitus postitse). Raati jakaa videot kategorioihin ja valitsee parhaat.

Nyt kaikki kuvailemaan videoita ja osallistumaan matalalla kynnyksellä tapahtumaan! Tehdään yhdessä näkyväksi rescuekoirien monipuolisia talentteja sekä mainioita persoonia!

Julkaisemme voittajien videot Viipurin Koirat ry:n somessa.